SÈRIE

Això és el que pagarà TV3 per fer la segona temporada de "Cites Barcelona" amb Amazon

En el repartiment dels nous episodis hi haurà Aina Clotet, Yolanda Ramos, el germà de Mario Casas, o el coach d'"Eufòria", Alfons Nieto

L'actor Óscar Casas i l'actriu Lola Rodríguez rodant la seva cita (3Cat)

3Cat i Amazon Prime Video ja han començat el rodatge de la segona temporada de Cites Barcelona que s'estrenarà aquest mateix 2024. La sèrie que narra trobades entre desconeguts a la ciutat de Barcelona comptarà amb un total de 6 nous episodis i seguirà la línia que ha marcat la sèrie des del seu origen. El punt de partida serà el de sempre: una cita on una parella es troba cara a cara després de conèixer-se per Tinder.

Cal recordar que l'emissió de la primera temporada va generar un bon rebombori per l'excessiva presència del castellà i el posterior doblatge al català d'alguns dels seus protagonistes que són catalanoparlants com Carlos Cuevas. Un fet que es repetirà a la segona temporada. Una de les raons de la cadena pública per justificar el seu acord amb Amazon, és l'estalvi que això suposa per a les arques de TV3.

Doncs bé, segons figura al Portal de Transparència de la CCMA, TV3 destinarà més d'1 milió d'euros per a la segona temporada de Cites Barcelona, el mateix import que va destinar per fer la primera. Per tenir una referència, l'esperada Tor de Carles Porta que s'estrenarà el proper 29 d'abril només costarà 800.000 euros. En canvi, Jo mai mai, la sèrie juvenil produïda per Abacus va tenir un pressupost molt més elevat de prop de 2,9 milions d'euros.

Un repartiment de luxe

Una vegada més la llista d'actors i actrius que hi participen serà un dels altres grans atractius de la sèrie: Joan Solé, Bruna Cusí, Anna Castell, Ricardo Gómez, Elisabet Casanovas, Àsia Ortega, Yolanda Ramos, Betsy Túrnez, Mara Jiménez, Arnau Puig, Emma Arquillué, Alfons Nieto Aina Clotet, Aitor Luna, Jorge Suquet, Adrià Lastra, Natàlia Tena, Tomy Aguilera, Margarida Corceiro, Lola Rodríguez, Óscar Casas, Leonor Watling, Asier Etxeandia, Verónica Echegui i Fran Perea, seran els protagonistes d'aquesta nova temporada.

Aquesta nova temporada, els personatges es barregen i s'entrellacen, creuant-se algunes de les històries i oferint una mirada natural i entretinguda de les relacions de parella actuals, de la seva diversitat i complexitat. Cal recordar que la primera temporada de Cites Barcelona que es va emetre entre el juny i juliol del 2023 va aconseguir una audiència mitjana força modesta de 239.000 espectadors i un 13,5% de quota.

ETIQUETES:

Deixa un comentari