HUMORISTA

Ricard Ustrell farà un homenatge especial a Pepe Rubianes amb Albert Om a TV3

El "Col·lapse" d'aquest dissabte recordarà un dels humoristes més estimats de Catalunya amb motiu dels 15 anys de la seva mort

Plató de "Col·lapse"

Aquest dissabte, 2 de març, el Col·lapse de Ricard Ustrell a TV3 farà un especial homenatge a Pepe Rubianes amb motiu dels 15 anys de la seva mort. El programa comptarà amb familiars, amics i companys de professió de l'humorista per recordar la figura d'un dels personatges més emblemàtics i estimats de Catalunya.

El periodista Albert Om, els humoristes Carlos Latre i Joan Gràcia i la seva regidora i exparella sentimental María Rosales repassaran alguns dels mítics talls de televisió que va regalar i alguns dels moments més hilarants dels seus brillants monòlegs. Amb Carmen Rubianes, la seva germana, es descobriran altres facetes més íntimes del Pepe.

El programa també analitzarà el cas d'Adrián Sas, el jove activista independentista ha estat condemnat a tres anys i mig de presó per un delicte d'atemptat contra l'autoritat i un delicte de lesions lleu, a més d'una sanció econòmica. Ell és el segon una llarga llista de persones que es van manifestar durant el primer aniversari de l'1-O que va acabar amb aldarulls i detencions.

L'alpinista i escaladora Araceli Segarra, que es va convertir en la primera dona catalana que va fer el cim de l'Everest, farà aturada al programa per a presentar el seu últim assaig "Expedició al sostre de vidre". Amb ella, també es parlarà de superació, reptes físics i mentals, la vida vista des del cim, natura, clima i esport.

Juan Carlos Cruz, un dels actuals assessors del Papa Francesc, parlarà de l'actual estat de salut del Papa, de la vida al Vaticà i d'altres qüestions vinculades a l'Església com ara els abusos sexuals i casos de pederàstia dins la comunitat religiosa catòlica. Amb el col·laborador del programa Albert Pla es comentaran els temes d'actualitat de la setmana i Sergi Pàmies tancarà l'espai amb la seva particular sessió de coaching.

ETIQUETES:

Deixa un comentari