CONCURS

Nou abandonament inesperat a "Supervivientes" després d'una forta bronca

El reality de Telecinco va acabar sense aclarir la continuïtat de dues de les seves concursants entre retrets i insults

Laura Matomoros i Laura Madrueño, a "Supervivientes"

La gala de Supervivientes d'aquest dimarts va acabar com el rosari de l'Aurora després d'una tensa bronca entre Kiko Jiménez i Laura Matamoros que va acabar amb una l'amenaça d'un nou abandonament. Tot va sorgir al tram final del programa quan el presentador Carlos Sobera va connectar amb Hondures perquè els dos concursants responguéssin a les preguntes del test de cultura general per aconseguir menjar com a recompensa.

Però la filla de Kiko Matamoros va esclatar contra el seu company del reality per una disputa prèvia sobre qui treballava més a l'illa. "Hi ha qüestions que no permetré. No em veureu més així. Agafo el meu sac i me'n vaig. No es pot jugar per darrere i fer les coses com les fa. Jo aquí treballo igual que tots els que estan en aquesta illa", va assegurar ella.

Ell, més tranquil, li va respondre assegurant que és un "professional" i seguiria assegut tot i els insults de la seva companya. "No vull tornar a parlar amb aquesta senyora. Hi ha línies vermelles que no es poden permetre", va criticar.

"Aquí us quedeu!"

Després d'una pausa de publicitat, Carlos Sobera va intentar calmar els ànims des del plató de Madrid: "Cal posar stop a l'empipament. Tots perdem els nervis, sobretot en una situació com aquesta que esteu fora de casa". "Fa molts anys que no trepitjava la televisió per aquesta mena de coses, i aquests conflictes. Jo me'n vaig ja d'aquí, m'en vaig amb el sac. Aquí us quedeu!", va insistir Matamoros traient-se el micro.

Amb aquest ball de bastons, el programa va acomiadar la seva emissió sense aclarir la continuïtat tant de Laura Matamoros com de Carmen Borrego, que fa dies que es manté aïllada a causa d'un atac d'ansietat. Serà el proper dijous quan Jorge Javier Vázquez revelarà el futur de les dues concursants. Sigui com sigui, l'espai es va liderar la seva franja amb un 15,3% de quota a Catalunya (16,7% a Espanya).

ETIQUETES:

Deixa un comentari