PLATAFORMES

Filmin augmentarà de preu a partir d'aquest març

El 28 de març es modificarà la quota de tots els usuaris que paguin una mensualitat a la plataforma; ara bé, la plataforma presentarà altres canvis.

Una de les plataformes més estimades pel públic català modificarà la seva quota a partir d'aquest mes. Filmin augmentarà de preu, tal com han anunciat ells mateixos a través de correu electrònic enviat als seus subscriptors. Quin és el motiu? Ho exposen: "el constant increment dels nostres costos, tant dels continguts que oferim com de la resta de serveis necessaris per oferir-te la millor experiència a Filmin, ens obliga a haver d'ajustar el preu".

Juan Carlos Tous, CEO de Filmin, assegura en el correu que és conscient que el canvi "pot contrariar" l'usuari, però demanen comprensió perquè per a ells la part del central del projecte és "la fidelitat de l'usuari". En aquest sentit, des de la plataforma han anunciat que no modificaran la quota anual. I això, què suposa? Quins són els canvis? Quant costarà ara Filmin? Us ho desgranem:

El nou preu de Filmin

Filmin augmentarà de preu a partir del 28 de març. Ho han anunciat al seu correu, però també ja ho tenen disponible a la web i a la plataforma, a l'apartat per gestionar les subscripcions. Així doncs, les noves quotes de Filmin seran les següents:

  • Preu mensual: passa de 7,99€ a 9,99€.
  • Preu anual: es manté igual, a 84€.

Com a novetat, Filmin també ha exposat una oferta fins al 14 d'abril per a la quota mensual que rebaixa el preu, situant-lo a 75€. Això sí, en el cas que es mantinguin la subscripció i no es cancel·li, el preu a partir de la següent quota tornarà a passar a ser de 84€.

ETIQUETES:

Deixa un comentari