ESTRENA

Disney+ presenta "Regreso a Las Sabinas", la seva primera sèrie diària amb el director de "Poblenou"

La nova ficció estarà protagonitzada per Andrés Velencoso i s'ha rodat a espais naturals del Vallès Oriental i el Maresme

Andrés Velencoso a "Regreso a Las Sabinas"

Les plataformes de streaming cada vegada s'assemblen més a les cadenes de televisió de tota la vida. Una canvi d'estratègia que vol intentar esgarrapar els molts espectadors que diàriament miren els canals convencionals. Després de l'arribada d'Operación triunfo a Amazon Prime Video amb gales setmanals en directe, ara és Disney+ aposta qui aposta per l'emissió d'una sèrie diària.

Es tracta de Regreso a Las Sabinas, produïda per Diagonal TV (Temps de silenci, Amar es para siempre) i que comptarà amb 70 capítols de 40 minuts dirigits per Jordi Frades (Poblenou, Estació d'enllaç). Així ho ha anunciat aquest dijous 21 de març Disney+, que presenta la nova ficció com "la primera sèrie d'emissió diària d'un servei de streaming produïda a Espanya", i avança que s'estrenarà la propera tardor i emetrà un episodi diari de dilluns a divendres.

La nova sèrie estarà protagonitzada per Andrés Velencoso, Celia Freijeiro, Ángela Molina, Olivia Molina, Natalia Sánchez, Miquel Fernández, María Casal i Nancho Novo, entre d'altres.

Rodatge de "Regreso a Las Sabinas"

En el seu comunicat, la plataforma assegura que la sèrie "compta amb un elevat nivell de producció i que el rodatge s'ha realitzat en interiors i exteriors naturals a Riells del Fai (Vallès Oriental), Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt (Maresme).

Per a Sofía Fábregas, vicepresidenta de producció original de Disney+ a Espanya, el projecte suposa "una peça fonamental dins de l'estratègia de la companyia. És la primera vegada que una plataforma a Espanya decideix apostar per un format d'emissió diària. Hem triat el melodrama clàssic pel fort arrelament que té en l'audiència, però modernitzant-lo, amb una factura premium".

Així serà Regreso a Las Sabinas

Després de molts anys sense veure's, les germanes Molina reben una trucada que les fa tornar al seu poble natal, Manterana, per atendre els problemes de salut del seu pare. Aquest inesperat retorn suposa retrobar-se amb la vida i els amors que van intentar oblidar. Instal·lades en la seva finca familiar, Las Savinas, s'enfrontaran a secrets del passat que canviaran les seves vides per sempre.

ETIQUETES:

Deixa un comentari