MONARQUIA

Victoria Federica fa el salt a la televisió com a concursant estrella de "El desafío" d'Antena 3

La filla de la infanta Elena i Jaime de Marichalar farà el salt a la televisió amb la productora de Pablo Motos

Victoria Federica al seu Instagram

Fitxatge sorpresa i inesperat a Antena 3. Victoria Federica (23) serà una de les concursants estrella de la cinquena edició de El desafío que ja ha inciat el seu procés de càsting. El concurs presentat per Roberto Leal i produït per la productora de Pablo Motos comptarà amb la filla de la infanta Elena i Jaime de Marichalar i set participants famosos més.

Seran la mexicana Genoveva Casanova, el meteoròleg d'Atresmedia Roberto Brasero; la còmica Susi Caramelo, l'extorero Manuel Díaz 'El Cordovès', el guanyador de El Conquistador del Fin del Mundo Gotzon Mantuliz; la influencer Lola Lolita; i el tennista Feliciano López.

La neta del rei emèrit Joan Carles i neboda de Felip VI debutarà a la televisió encapçalant el nou elenc de famosos que es posaran a prova a través de diferents reptes físics i mentals. Una de les proves més destacades és l'apnea, on els concursants han d'aguantar la respiració sota l'aigua el màxim de temps possible. Cal recordar que actualment s'emet la quarta edició de El desafío els divendres a la nit

L'anunci ja ha provocat tota mena de reaccions a les xarxes socials. El periodista Fonsi Loaiza ha recordat com la posada de llarg de Victoria Federica va costar 100.000 euros i la seva euga s'hauria pagat amb una targeta black.

Els borbons a la televisió

El fitxatge de Victoria Federica no serà la primera familiar de la reialesa espanyola que participa en un programa de televisió. L'any 2004, Olivia de Borbón, filla de la comtessa Beatriz von Hardenberg i de Francisco de Paula de Borbón i Escasany, va participar a la primera edició de La Granja d'Antena 3. Al 2011, Blanca de Borbón, filla de Leandro de Borbó i Ruiz Moragas (oncle del rei emèrit), també va fer el pas com a concursant del reality Acorralados.

També hem pogut veure María Zurita, filla de Margarita de Borbó i neboda de Joan Carles I com a concursant de MasterChef Celebrity, Mask singer i Pasapalabra, així com Ignacio de Borbón, cosí de Felip VI, a Supervivientes.

ETIQUETES:

Deixa un comentari