ESTRENA

TV3 fa públic el primer espot d'"Eufòria 3" que tornarà amb nou plató i jurat

La primera gala de l'exitós concurs musical que presenten Marta Torné i Miki Núñez s'emetrà el proper divendres 1 de març

Marta Torné i Miki Núñez tornaran a presentar "Eufòria"

Quan queden molt pocs dies perquè comenci la tercera edició d'Eufòria, TV3 ha fet public el primer anunci del concurs musical que tornaran a presentar Marta Torné (45) i Miki Núñez (28). Serà el proper divendres 1 de març quan s'emetrà la primera gala de la nova temporada que tornarà amb un plató renovat i canvis en els membres del jurat.

El concurs també estrenarà nou equip de coaches, Natalia Palomares serà la nova coreògrafa del programa i l'actor Alfons Nieto serà el nou preparador d'interpretació. L'altra novetat destacada és que s'ha ampliat la franja d'edat dels participants per buscar nous estils fins ara no vistos al programa.

D'altra banda, en la nova edició també destacaran fases sorprenents a què s'hauran d'afrontar els aspirants a ser una de les millors veus del país.

Dos programes especials amb el càsting final 

Els 16 concursants d'Eufòria 3 es desvetllaran en dos programes especials sobre la fase final del càsting que s'emetran per TV3 els divendres 16 i 23 de febrer després del TN Vespre. Dels més de 1.000 apsirants que van ser convcoats per cantar a la Plaça de Catalunya de Barcelona, només 26 han arribat al tram final del càsting.

Als dos especials, els finalistes hauran de cantar per última vegada davant el jurat, envoltats d'un públic molt especial: els seus familiars, que seran testimonis de la seva darrera actuació i del veredicte del jurat. Miki Núñez acompanyarà els 26 finalistes en aquest darrer dia de càsting.

La decisió final estarà en mans del jurat, format per Daniel Anglès, Natalia Palomares, Alfons Nieto, Jordi Cubino i Carol Rovira, jurat d'Eufòria 2. Qui tampoc es perdrà aquesta jornada especial és Marta Torné, que apareixerà per sorpresa de tots per conèixer els concursants seleccionats.

ETIQUETES:

Deixa un comentari