NOVA TEMPORADA

"Tu cara me suena" fitxa una presentadora de TVE i un ex d'"OT" com a nous concursants

Raquel Sánchez Silva, David Bustamante i Valeria Ros, primers concursants confirmats de la propera edició del concurs de Manel Fuentes

Manel Fuentes, presentador de "Tu cara me suena"

Tu cara me suena ja escalfa motors de cara al seu retorn a Antena 3 amb l'anunci del noms dels primers famosos que hi participaran. L'exitós talent musical presentat per Manel Fuentes i produït per Gestmusic, molt previsiblement tornarà a la graella dels divendres el proper mes de març, i d'aquesta manera s'enfrontarà per segona vegada a l'Eufòria de TV3.

Abans de la seva estrena, la cadena privada ha fet públic aquest dijous que la presentadora Raquel Sánchez Silva serà una de les noves concursants, al costat del cantant David Bustamante i l'humorista basca Valeria Ros. Agafa una rellevància especial el nom de Sánchez Silva, si és té en compte que actualment és una de les presentadores estrella de TVE on acaba d'estrenar la sisena edició de Maestros de la costura.

Un format d'èxit

La darrera temporada de Tu cara me suena va tancar amb una audiència mitjana de 216.000 espectadors i un 15,9% (1.794.000 i 19,2% a Espanya). Tot i aquestes dades, el concurs d'Antena 3 no va poder amb Eufòria, que va aconseguir una mitjana de 333.000 espectadors i un 20,2%.

ETIQUETES:

Deixa un comentari