FORMAT D'ÈXIT

Tinet Rubira, responsable d'"OT", parla d'"Eufòria" i diu si renovaran amb Amazon

"Ha anat millor del que esperàvem, estan molt contents. Hem fet història mundial", ha reconegut el director del talent musical

Tinet Rubira a "OT 2023"

Aquest dilluns 19 de febrer, Amazon Prime Video emet la gran final d'OT 2023 amb els sis finalistes que lluitaran per fer-se amb els 100.000 euros del premi. Abans d'aquesta gala, el seu responsable, Tinet Rubira, de la productora Gestmusic, ha passat pels micròfons d'El Món a RAC1 per analitzar el rendiment del format a la plataforma.

"Ha anat millor del que esperàvem. Hem fet història mundial perquè és la primera vegada que en una plataforma es fan 80 directes. Hem fet la gala dels dilluns i 'OT al día'. La plataforma ha passat una prova de foc tecnològicament parlant", ha celebrat el productor català tot i que ha reconegut que encara no tenen dades oficials.

El que ja han pogut mesurar és la gran popularitat que ha obtingut OT 2023. "A l'aplicació per votar de la darrera edició del 2018 vam aconseguir 800.00 usuaris registrats. Aquest any, ja en tenim 1,5 milions, pràcticament el doble", ha avançat. Preguntat per si hi haurà una segona edició d'OT a Prime Video, Rubira ha assegurat que "encara no hem renovat però sabem que estan molt contents".

Tot i això, ha volgut deixar clar que ell prefereix que "el format respiri". "Ara havien passat tres anys des de la darrera edició del 2020 a TVE", ha explicat. El director d'OT també ha volgut lloar la feina de la cantant Chenoa com a presentadora: "És la gran triomfadora d'aquesta edició. És fantàstica!".

Chenoa a la gala 0 d'"OT 2023"

A banda de Chenoa, una de les noves incorporacions de l'actual edició d'OT, ha estat la cantant mallorquina d'origen guineà i membre del jurat Concha Buika. "És una aposta personal meva. Jo sabia que seria la bomba atòmica però vaig haver de convèncer als meus col·legues d'Amazon", ha reconegut Rubira.

"OT ha estat una font d'inspiració d'Eufòria"

El responsable d'OT també s'ha mullat per la disputa que mantenen els creadors d'OT, Josep Maria Mainat i Toni Cruz amb la productora Veranda, responsable d'Eufòria a TV3, per la seva gran semblança. Rubira ha sentenciat que "està clar que 'OT' ha estat una font d'inspiració" tot i que ara "haurà de ser un jutge" qui determini quina de les dues parts té la raó.

ETIQUETES:

Deixa un comentari