SOU ASTRONÒMIC

Revelat el dineral que cobrarà Carmen Borrego com a concursant de "Supervivientes 2024"

La filla de María Teresa Campos serà una de les concursants estrella del reality de Jorge Javier Vázquez a Telecinco

Carmen Borrego, nova concursant de "Supervivientes"

La filla de María Teresa Campos, Carmen Borrego (57) és la novena concursant confirmada de Supervivientes 2024. El reality que s'estrenarà el proper dijous 7 de març tornarà estar presentat per Jorge Javier Vázquez des del plató i Laura Madrueño des d'Hondures, i Carlos Sobera i Sandra Barneda que conduiran les gales dels dimarts i diumenges.

A banda de Borrego, ja s'han confrimat vuit concursants més de la propera edició. Són la filla de l'ex futbolista Guti Zayra Gutiérrez, l'actriu i presentadora Arancha del Sol, l'exmarit d'Elena Tablada Javier Ungría, el raper Arkano, l'esportista Blanca Manchón, el fill de Bárbara Rey Ángel Cristo, la perruquera Lorena Morlote i el periodista Kike Kalleja.

A banda dels noms, el que també s'ha conegut és l'escandolsa quantitat econòmica que s'embutxacarà la filla de la Campos per participar al reality de supervivència. A banda de premi final de 200.000 euros al que aspira el guanyador, Borrego s'endurà 17.000 euros per cada setmana que es mantingui al concurs, segons ha avançat la revista Semana.

Tot i que la xifra pugui resultar molt elevada, el cert és que no arriba al sou que van obtenir altres famosos que van participar al reality. Per exemple, Bigote Arrocet va percebre 24.000 euros setmanals, Alba Carrillo en va obtenir 26.000 i Carmen Lomana 30.000. Malgrat això, el fitxatge més car de la història de Supervivientes va ser el d'Isabel Pantoja, l'any 2019. En aquella ocasió, Telecinco li va pagar l'estratosfèrica xifra de 80.000 euros setmanals.

"No m'ho crec ni jo. On he pogut arribar per arribar a prendre aquesta decisió? Estic morta de por", ha assegurat la germana de Terelu Campos.

ETIQUETES:

Deixa un comentari