AGRESSIÓ SEXUAL

Primeres imatges del documental de Netflix sobre la violació grupal de 'La Manada'

La docusèrie s'estrenarà el proper 1 de març i reconstruirà l'agressió sexual que va patir una jove durant els Santfermines del 2016

"No estás sola: La Lucha contra La Manada" s'estrena a Netflix el proper 1 de març a Netflix

El proper 1 de març, Netflix estrenarà la pel·lícula documental No Estás Sola: La lucha contra La Manada, una colpidora desconstrucció del cas que va generar el primer #MeToo a l'estat espanyol. Agafant el punt de partida de l'agressió sexual que va patir una jove durant els Santfermines del 2016 de cinc homes que s'autodenominen "La Manada".

La docusèrie compta amb el testimoni de persones pròximes als fets que parlaran per primera vegada i tindrà accés a les seves declaracions judicials, entrevistes i cartes. La cinta també posarà de manifest el masclisme encara present a la justícia, els mitjans i la pròpia societat.

Imatge de "No estás sola: La Lucha contra La Manada" de Netflix

Dirigida per Almudena Carracedo i Robert Bahar, la pel·lícula ha estat produïda en secret durant més de tres anys i mig i combina tres fets: el cas de Pamplona, l'agressió de Pozoblanco (comesa per quatre dels cinc acusats de Navarra) i l'assassinat de Nagore Laffage l'any 2008. Tot això, fins arribar a la gran manifestació del primer #MeToo quan un milió de dones van sotir als carrers al crit de "Yo sí te creo".

Entre d'altres, hi participaran la fiscal del cas, l'advocat de l'Ajuntament de Pamplona que va exercir l'acusació popular en el judici, així com diversos agents de la Policia Municipal i de la Policia Foral, encarregats de la investigació.

ETIQUETES:

Deixa un comentari