RETIRADA

La històrica Ana Blanco es jubila per sorpresa de TVE després de més de 30 anys

La veterana presentadora anuncia la seva retirada de la cadena pública després d'una pila d'anys presentant els seus informatius

Ana Blanco es retira de TVE

RTVE ha anunciat per sorpresa aquest dijous que Ana Blanco (63), una de les cares més emblemàtiques dels informatius de la televisió pública espanyola es jubilarà aquest dissabte, 24 de febrer, després de més de 30 anys. La comunicadora que des del passat mes de setembre presenta Informe Semanal, s'acomidarà dels espectadors aquest dissabte 24 de febrer.

Segons explica la cadena, Blanco ha decidit acollir-se a la jubilació anticipada, que es farà efectiva el proper 29 de març. En el seu comunicat, RTVE destaca el llegat que deixa Ana Blanco a la cadena, "a la qual seguirà lligada per sempre". La Corporació recorda que "amb el rigor i la professionalitat com a principals senyals d'identitat", Ana Blanco ha presentat el Telediario durant més de tres dècades en gairebé totes les seves franges horàries, i ha participat en molts dels programes especials i nits electorals a TVE.

La jubilació d'Ana Blanco s'afegeix al recent comiat del també veterà Pedro Piqueras dels informatius de Telecinco. Qui encara es manté incombustible és Matías Prats, que als seus 73 anys cada cap de setmana condueix l'informatiu d'Antena 3.

ETIQUETES:

Deixa un comentari