ESTIMADA

Mari Pau Huguet emociona a la gala dels 40 anys de TV3: "Un record als que ja no hi són"

La presentadora amb més hores de programes en directe, va tornar a demostrar per què és una de les cares més estimades de la cadena

Mari Pau Huguet a "40 anys i una nit"

TV3 celebra 40 anys de la seva primera emissió el 16 de gener del 1984. Per commemorar aquesta data, la cadena pública va emetre la gala 40 anys i una nit presentada per Albert Om. Un programa especial per on van passarr figures històriques com Joan Pera, Joel Joan, Jordi Sánchez, Andreu Buenafuente, així com la mítica 'parella' de Malalts de tele, Rosa Andreu i Toni Soler.

Qui ta poc va faltar a la cita va ser la hstòrica Mari Pau Huguet. La veterana presentadora de 60 anys, fa una pila d'anys que no té un programa propi a TV3, tot i que havia estat i és una de les seves cares més populars i estimades. La periodista de la terra ferma té al seu currículum haver estat la presentadora amb més hores de directe. Va presentar espais mítics com el Bon dia Catalunya, Com a casa, L'hora de Mari Pau Huguet, En directe, Bojos pel ball, Connexions o TVist, així com diverses Campanades de Cap d'Any.

"L'hora de Mari Pau Huguet" (1995)

Va ser l'any 2010, quan l'aleshores directora de la cadena, Mònica Terribas, va decidir apartar-la de la pantalla i la va situar al Servei d'Atenció a l'Audiència de TV3, on s'ha mantingut fins ara. "Tot i que ara estic a una redacció sento que no soc jo. Jo sempre he estat al davant d'una càmera. Tota la vida he fet això…", va reconèixer el apssat mes de setembre a l'APM?.

Tot i aquesta decisió que molts van considerar injusta, els espectadors mai l'han oblidat i encara ara la recorden amb devoció. "Quan torna la Mari Pau?", es pregunten molts dels seus seguidors.

Mari Pau Huguet amb Albet Om a TV3

"Hem de recordar als que ja no hi són"

A la gala, la mari pau i l'Albert van explicar les moltes nits que la presentadora s'havia hagut de quedar a dormir a TV3. "Quan feia el el 'Bon dia Catalunya m'aixecava a les 4 del matí i només dormia dues hores i em quedava a dormir al camerino". "Jo vaig obrir la franja del matí, la tarda, vaig inaugurar el Canal 33, també vaig fer la primera Marató, les Campanades…", va afegir.

La presentadora també va voler aprofitar l'ocasió per enviar un sentit agraïment a la feina de tots els treballadors de TV3 que no surten a la televisió: "Hem de recordar les cares conegudes però també a tots els companys que no surten a la pantalla, càmeres, tècnics…". Huguet, va cloure les seves paraules, demostrant perquè és una de les presentadores més estimades de la cadena i visiblement emocionada va dir el següent: "Vull recordar tots aquells espectadors que ja no hi són, però que els hi hem fet tantes hores companyia. Un record per tots ells".

"Ja tarda TV3 a donar un magazín a la Huguet! No pot ser que la tinguin fora de pantalla. És tota una institució!", va clamar un usuari a l'antiga Twitter. Com ell, han estat moltes les veus que, des de fa temps, es decanten pel mateix.

Mira el vídeo a partir del minut 1h 27min

ETIQUETES:

Comentaris ( 2 )

  1. conchita

    El meu pare q ja no hi es sempre la mirave encantat

  2. Xavi

    Mari Pau Huguet contniua sent tota una crack. Visca la Mari Pau!

Deixa un comentari