CAMPANADES

La sequera de Pedroche i una empoderada Hermoso donen la benvinguda al 2024 des de Madrid

La presentadora llueix un vestit fet de plantes vives i la futbolista acompanya Ramón García i Ana Mena a RTVE

El 2024 ha arribat per la porta gran. Més enllà de Miki Núñez i Laura Escanes a TV3, les televisions espanyoles també han donat la benvinguda al nou any des de la Porta del Sol de Madrid -menys Mediaset, que s'ha desplaçat a Sevilla- amb invitades de luxe. A RTVE, el mític Ramon García ha estat acompanyat de la cantant Ana Mena, i a Antena 3, Cristina Pedroche ha compartit pantalla amb Alberto Chicote.

La pública espanyola no ha volgut perdre l'ocasió de felicitar, un cop més, les jugadores de la selecció de futbol que a l'agost van guanyar la Copa del Món. I, per descomptat, a la davantera Jenni Hermoso, protagonista obligada del cas Rubiales que tantes setmanes va ocupar les portades dels principals mitjans de comunicació. L'expresident de la RFEF li va fer un petó a la boca durant la celebració del Mundial, però ella i les seves companyes han sabut imposar-se i aconseguir millores al conjunt femení de la Roja. Hermoso va acompanyar Mena i García per menjar-se el raïm i celebrar l'arribada d'un 2024 per a la "igualtat" i l'"empoderament" femení.

A Antena 3, Cristina Pedroche va tornar a ser l'autèntica protagonista. Amb Alberto Chicote a la seva dreta, la presentadora va lluir un vestit reivindicatiu que volia conscienciar la població de la situació de sequera per què passa el país. Creat amb la col·laboració de Greenpeace, Pedroche va vestir una peça feta de plantes vives: "Soc una onada".

ETIQUETES:

Deixa un comentari