CAP DE SETMANA

Jordi González torna a TVE amb Anne Igartiburu i un renovat "Corazón"

El presentador català farà tàndem amb la periodista basca al capdavant del mític espai del cor que ja fa 27 anys que s'emet

Jordi González punxa a TVE

Jordi González (61) torna a TVE després del seu fracàs al capdavant del magazín de tarda La Plaza de La 1, que va ser cancel·lat el passat mes d'octubre després de només vuit emissions. El programa que s'emetia de 18.30 a 19.30 havia obtingut un pèssim 4,4% de mitjana (6,6% a Espanya). Unes dades insostenibles que van precipitar la seva cancel·lació fulminant.

En una entrevista posterior, el presentador català va reconèixer que "no es va encertar en el format". Tot i això, va deixar clar que l'espai tornaria reformulat: "No és una cancel·lació, és una suspensió perquè la cadena està reformulant l'espai per passar-lo al cap de setmana".

Unes paraules que aquest dimarts 9 de gener van prendre el seu sentit, arran del comunicat que va llançar TVE. La cadena pública ha anunciat que el seu veterà Corazón d'Anne Igarituburu emprendrà una nova etapa a partir del proper dissabte 20 de gener amb Jordi González com a copresentador.

Jordi González a TVE

Nova etapa

El programa del cor de La 1 que s'emet des de fa 27 anys, passarà a dir-se D Corazón i tindrà una versió més extensa i renovada del clàssic format que també estrenarà decorat i imatge gràfica. D'aquesta manera, l'espai que també comptarà amb col·laboradors com Carmen Lomana o Rosa Villacastín, competirà directament contra el Socialité de Telecinco.

Es dona la circumstància que el programa del cor de la cadena privada també acaba d'iniciar una nova etapa amb María Verdoy com a nova presentadora després de la ruptura entre La Fábrica de la Tele i Mediaset i la posterior sortida forçada de les seves presentadores María Patiño i Nuria Marín.

ETIQUETES:

Deixa un comentari