ENTREVISTA

Jordi Évole torna a La Sexta amb una sonada trobada entre un "madrileny i un català"

El polèmic raper C. Tangana serà el protagonista de l'estrena de la cinquena temporada de "Lo de Évole"

Jordi Évole torna a La Sexta amb "Lo de Évole"

Jordi Évole (49) torna a La Sexta, amb la cinquena temporada de Lo de Évole que constarà de 10 episodis. I atenció, perquè ho farà de la mà del popular i també polèmic raper espanyol C. Tangana. L'espai d'entrevistes del català estrenarà una nova temporada el diumenge 21 de gener a les 21.30h. Évole, va tancar la quarta temporada assolint una mitjana de 141.000 espectadors i un 6,8% de quota (8,0% a Espanya).

El programa va assolir el seu màxim amb l'entrega protagonitzada per l'ex de Vox, Macarena Olona, que va arribar als 232.000 espectadors i 11,4% (12,6% a Espanya). "Diumenge que ve, una altra trobada entre un madrileny i un català", avança el presentador des de les seves xarxes socials.

"No vull ficar-me en més embolics"

En un altre vídeo promocional, apareix Évole demanant un convidat allunyat de polèmiques i amb un perfil "tranquil" a nivell professional. "No vull ficar-me en més embolics", implora el presentador. Al segon programa, Évole visitarà a tres supervivientes de l'accident aeri dels Andes amb motiu de la recent estrenada La sociedad de la nieve de Bayona.

En les properes entregues també passaran pel programa l'expresident espanyol José Luis Rodríguez Zapatero o el cantautor Albert Pla.

ETIQUETES:

Deixa un comentari