SÈRIE

El bullying escolar arriba al "Com si fos ahir" i dispara la seva audiència

La sèrie aconsegueix un fantàstic 18,4% i 244.000 espectadors amb una trama que afecta a l'Adrià, el fill del Quique

L'Adrià, humiliat pels seus companys de classe al "Com si fos ahir"

El Com si fos ahir, la sèrie líder de les sobretaules de TV3 continua omplint les seves trames amb temes de rabiosa actualitat de la nostra societat. El darrer, un cas de bullying que afecta al personatge de l'Adrià, el fill del Quique. Una trama que aquest dimarts va disparar l'audiència de la sèrie amb un fantàstic 18,4% i 244.000 espectadors.

Unes dades que van deixar la competència per sota del 10,0% i que fins i tot va superar al Cuines de Marc Ribas que el precedeix i que es va quedar amb un 18,1%. En aquest episodi, l'Adrià li va demanar al Daniel, el seu company de classe que el deixi estar, però el noi encara l'humilia més. Li escup a l'entrepà de l'esmorzar i l'obliga a menjar-se'l entre somriures. També li demana que li faci el seus deures.

L'Adrià i en Daniel al "Com si fos ahir"

Un assetjament que provoca que el noi comenci a suspendre els exàmens i això preocupa al seu pare: "Jo ja hem començo a preocupar perquè potser està passant alguna cosa greu", li pregunta.

L'Adrià i el Quique al "Com si fos ahir"

Però el noi es nega a explicar-li la veritat i l'assetjament continua davant dels seus companys. Uns fets que van començar quan el jove va explicar que va ser el Daniel qui li va fer arribar el vídeo porno, i des d'aleshores el té amenaçat.

Als propers episodis, veurem com això tindrà conseqüències i voldran expulsar l'Adrià uns dies de l'institut per un incident violent que protagonitzarà amb el Daniel. El seu pare intentarà entendre per què el seu fill es va comportar de manera agressiva.

ETIQUETES:

Deixa un comentari