NOU TALENT

TVE anuncia "Baila como puedas", el seu nou "Mira quién baila" amb Anne Igartiburu

16 ballarins professionals hauran de formar parella i instruir en diverses disciplines a 8 personatges famosos

Anne Igartiburu presentarà "Baila como puedas" a TVE

Si aquest dimecres coneixíem que Telecinco estrenarà Bailando con las Estrellas el proper mes de gener amb Valeria Mazza i Jesús Vázquez, aquest dijous TVE ha anunciat que també emetrà Baila como puedas, un nou talent musical que conduirà Anne Igartiburu.

Encara que fins ara s'havia especulat amb el retorn del mític Mira quién Baila, el cert és que finalment serà un nou format que ha estat creat 100% originalment per Zeppelin TV (GH VIP). El nou concurs reptarà a 16 professionals del ball al major desafiament de la seva carrera: demostrar que són el ballarí i coreògraf més complet instruint a vuit celebrities en tota mena de disciplines.

D'aquesta manera, la presentadora basca Anne Igartiburu tornarà al prime time de TVE després d'un temps força allunyada dels programes de gran format de la cadena. Tant és així, que aquest mateix any fins i tot ha estat apartada de la gala Innocente Innocente, després de 10 anys ininterromputs.

La primera vegada que la televisió espanyola va emetre un format d'aquestes característiques va ser l'any 2005 quan TVE va estrenar ¡Mira quién baila! (2005-2009) de la mà de Gestmusic i presentat per Anne Igartiburu. Tal va ser l'èxit, que cinc anys més tard, Telecinco va adquirir els drets del format tot i que amb un altre nom, ¡Más que baile! i conduit per Pilar Rubio.

Quatre anys més tard, al 2014, Mira quién baila va tornar a La 1 amb el seu nom original; i l'any 2018, La 1 va estrenar Bailando con las estrellas que ara farà el salt a Telecinco.

Així serà la mecànica de Baila como puedas

Al primer programa, cadascun dels vuit famosos triarà a un ballarí professional per a formar parella, mentre que la resta dels participants no triats en el primer programa passaran a la reserva. Aquesta elecció serà crucial, ja que la parella treballarà per convertir-se en la guanyadora.

Aquestes parelles formades per ballarí i celebrity seran avaluades cada setmana per un jurat. El seu rendiment determinarà si el ballarí professional continua al programa o si ha d'abandonar-lo, en aquest cas, el famós haurà d'escollir un nou professor per intentar seguir donant el millor de sí mateix.

ETIQUETES:

Deixa un comentari