CAP D'ANY

Marató de quatre hores de "Plats bruts" per acomiadar l'any a TV3

Diumenge 31 de desembre, després del "TN Migdia", la cadena emetrà la sèrie que va batre rècords d'audiència i que es va convertir en un fenomen

Els protagonistes de "Plats bruts" tornen a TV3

Sorpresa d'última hora a la graella de TV3. La cadena pública ha decidit que acomiadarà l'any amb una marató de quatre hores amb els capítols més icònics de la mítica Plats Bruts. Serà el proper diumenge 31 de desembre després del TN Migdia, quan la cadena oferirà 8 episodis de la comèdia de Joel Joan i Jordi Sànchez que es va emetre amb un èxit espectacular entre els anys 1999 i 2002. D'aquesta manera, no s'emetran les pel·lícules de tarda que tenia previstes: "Ben-hur" i "After".

La sèrie va arribar a tenir una audiència mitjana d'1.123.000 espectadors i un 41,3% durant la seva quarta temporada i es va acomiadar el juliol del 2002 amb una audiència igualment alta d'1.024.000 espectadors i un 38,8%. En total van ser sis temporades i 73 capítols. Després del seu final, la sèrie s'ha pogut veure diversos estius a TV3, la darrera vegada l'any 2019 amb motius dels 20 anys de la seva primera emissió.

La programació especial del dia de Cap d'Any començarà al migdia. A les 12:55 s'emetrà el Sorteig de la Grossa que enguany conduirà Anna Simon. A les 13:50, serà el torn dels millors moments del programa Al Cotxe! d'Eloi Vila d'aquest 2023. Després del TN Migdia i fins a les 20:05, Plats bruts ocuparà tota la franja de tarda.

El primer episodi que s'emetrà serà "Tinc un dia normal", quan el López i el David es troben que les seves respectives famílies tenen plans per celebrar el Nadal però no els inclouen a ells. Clourà la tarda el capítol "Tinc "touchdown", quan el David va a fer unes proves per què l'agafin als Barcelona Dragons i, finalment, el fitxen per fer de "waterboy". El "quarterback" de l'equip es lesiona i el substitueix el David. Aleshores, la iaia pren el rol de "watergirl" i, sense adonar-se'n, intoxica tot l'equip.

Els 8 episodis que TV3 emetrà el diumenge 31 de desembre

Dissabte 30 de desembre, TV3 també aixecarà la seva graella habitual i dedicarà la programació de la tarda i la nit al teatre, amb l'estrena de "Júnior" amb Joan Pera; i l'emissió de les obres "Escape Room" de Joel Joan, "Bits", "Sit" del Tricicle i "Master Xof" de Joan Pera.

La graella de la nit de Cap d'Any a TV3

A les 20:15 s'emetrà l'Atrapa'm si pots i després del TN Vespre arrencarà la programació especial amb l'APM? Resum 2023, seguit dels millors moments de l'any del Polònia i les Campanades que presentaran Miki Núñez i Laura Escanes des de Barcelona. Ja al 2024, l'APM? Cap d'Any Session donarà la benvinguda al nou any fins a les 3:40h de la matinada amb un programa especial conduït per Miki Núñez que repassarà les cançons que més ho han petat al 2023.

  • 22.05 APM? Resum 2023
  • 22.50 Polònia millors moments
  • 23.30 Campanades amb Miki Núñez i Laura Escanes
  • 00.15 APM? Cap d'Any Session

ETIQUETES:

Deixa un comentari