RELLEU

Núria Marin i Maria Patiño, acomiadades de Telecinco: "Un dia difícil"

La decisió arriba després del trencament entre "La Fábrica de la Tele", la productora de "Sálvame" i la cadena privada

María Patiño al plató de "Socialité" (Instagram)

La ruptura definitiva entre Mediaset i la productora de Sálvame, La Fàbrica de la Tele, ha tingut dues noves víctimes destacades a Telecinco. Segons ha avançat verTele, la cadena privada ha comunicat aquest mateix divendres a María Patiño i també a Nuria Marin que deixaran de presentar Socialité a partir del gener del 2024.

Cal recordar que la productora que havia fet espais com Sálvame, Deluxe, Todo es mentira, Viajando con Chester i Socialité, va comunicar fa només uns dies que tancaria després de desvincular-se totalment de Mediaset. Malgrat aquesta delicada situació, els seus creadors, Óscar Cornejo i Adrián Madrid van anunciar que fundaran una nova productora.

El contracte de les dues presentadores no era amb Mediaset, com és el cas de Jorge Javier Vázquez, sino amb la productora que cessarà la seva activitat el proper 31 de desembre. Tot i aquest relleu de cares, Socialité continuarà en antena al gener, però els plans de la direcció de Telecinco passen per encarregar la continuació del format a Fénix Media Audiovisual, la productora de Christian Gálvez, expresentador de Pasapalabra.

María Patiño a 'Socialité' (Tele 5)

A banda, Mediaset vol donar un nou aire al format, i els noms que sonen amb més força per rellevar Patiño i Marin són els de María Verdoy (Fiesta) i César Muñoz (Así es la vida). Els altres dos espais de La Fábrica de la Tele a Mediaset, Todo es mentira i Viajando con Chester, passaran a estar produïts per una nova empresa que crearà el seu propi presentador, Risto Mejide.

La reacció de Patiño i Marin

Pocs minuts després de fer-se oficial que Medisaset no comptarà amb María Patiño per seguir al capdavant de Socialité, la presentadora s'ha pronunciat públicament: "No vull acomiadar-me, perquè no ho haig de fer", ha escrit la presentadora a les seves xarxes socials. "Ara comença una nova etapa meravellosa. Em sento afortunada i estimada. Ens veiem demà", ha afegit, deixant clar que aquest cap de setmana encara conduirà ella l'espai.

La seva copresentadora, Nuria Marin també hi ha dit la seva a través d'un storie d'Instagram des de l'AVE, en el qual, sense aclarir si també ha estat acomiadada, ha escrit el següent: "Últimament he après tantes coses. I estic molt orgullosa del camí recorregut. Podria ser un dia difícil, però jo només vull donar les gràcies per tot, somriure i mirar al futur".

Nuria Marin (Instagram)
Missatge de Patiño al seu compte d'Instagram

ETIQUETES:

Deixa un comentari