PRESENTACIÓ

Jorge Javier Vázquez reapareix al costat de Pedro Sánchez amb dard per Ana Rosa Quintana

El de Badalona ha presentat el nou llibre del president del govern espanyol i ho ha aprofitat per ironitzar amb la presentadora de Telecinco

Jorge Javier Vázquez i Pedro Sánchez a La Moncloa

Pedro Sánchez ha presentat aquest dilluns 11 de desembre el seu llibre "Tierra firme" en un acte presentat per Jorge Javier Vázquez al Círculo de Bellas Artes de Madrid. Amb la seva ironia i sentit de l'humor habituals, el badaloní ha arrencat la conversa parlant de la relació entre ell i el president espanyol. "Molta gent es pensa que ens veiem tots els caps de setmana, que passem les vacances junts, que soc gairebé el seu conseller àulic… però jo el vaig veure per primera vegada el dimarts passat a La Moncloa", ha revelat.

"He trigat gairebé 10 anys a conèixer-te. Cap home m'ha durat tant", ha deixat anar el presentador entre somriures. "O sigui que per això no em vas votar…" li ha tornat amb ironia el president espanyol. "A veure, és que hi havia Yolanda Díaz…", s'ha justificat el català. Després d'això, Vázquez ha revelat que van estar a punt de coincidir a la televisió: "El vam convidar a un programa que tothom recordarà, que es diu 'Cuentos chinos' a Telecinco però no va poder".

Dard a Ana Rosa i Borja Prado

Durant la conversa, Vázquez també ha deixat anar un sonat dard a Ana Rosa Quintana: "Amb sinceritat, vas convocar eleccions per deixar sense vacances a Ana Rosa?", li ha preguntat el català entre somriures, tot i que Sánchez ha defugit fer cap referència directa a la presentadora de TardeAR.

En canvi, el socialista sí que ha al·ludit al diplomàtic salvadorenc Francisco Galindo Vélez, que ha estat triat com a verificador de les reunions entre Junts i el PSOE. Tot ha sorgit arran de la següent pregunta de Jorge Javier: "Si tu haguessis d'anar a un programa de televisió no tinc cap dubte que seria a 'Supervivientes'". En aquest instant, Pedro Sánchez ha citat al mediador internacional: "Però això on ho graveu? A Hondures? Ho feu a El Salvador? Com tenim un mediador…".

L'última anècdota de la jornada ha estat quan Pedro Sánchez ha citat al portaveu popular Borja Sémper i Jorge Javier ho ha aprofitat per llançar el seu dard a Borja Prado, el ja expresident de Mediaset i un dels màxims responsables del final de Sálvame. "Quin Borja? Perquè pronuncies Borja i em fa por…", ha dit el presentador, que ja havia publicat un irònic missatge a les seves xarxes socials, el dia que el directiu va plegar: "Sempre se'n van els millors".

ETIQUETES:

Deixa un comentari