RESTAURANTS

"Joc de Cartes" visita els mercats de Barcelona i emetrà un especial a Andorra durant el Nadal

El dimecres 27 de desembre, Marc Ribas tornarà a sortir de Catalunya i creuarà la frontera per anar al Principat d'Andorra per buscar la millor borda

Marc Ribas a "Joc de Cartes"

L'exitós Joc de cartes de Marc Ribas a TV3 d'aquest dimecres 20 de desembre recorrerà els mercats de Barcelona per trobar el millor restaurant amb solera. Al districte de l'Eixample visitaran el Mercat del Ninot per conèixer l'oferta gastronòmica de Bacallà Masana, una bacallaneria creada l'any 1886 on avui dia també es poden degustar plats cuinats amb bacallà. La Mònica Masana n'és la gerent i continua la saga familiar d'aquest local històric.

I d'una proposta amb molts anys d'història aniran a un restaurant inaugurat fa poc. Es tracta de La terrassa de Mercadal, situat al nou Mercat de Sant Andreu i representat per Arturo Garzón. Al barri del Poblenou visitaran el seu mercat per conèixer Can Joan, de la mà de Joan Oller, el seu propietari i cambrer. Un restaurant de cuina mediterrània amb força història dins d'aquest mercat. I, per acabar, aniran fins al Mercat de la Barceloneta per descobrir El Bar del Paco, propietat de Paco Alcaide, un espai i un propietari emblemàtics al barri.

Especial a Andorra (27/12)

El dimecres 27 de desembre, coincidint amb les vacances de Nadal, Marc Ribas tornarà a sortir de Catalunya i creuarà la frontera per anar al Principat d'Andorra per buscar la millor borda. Les bordes són edificis tradicionals construïts al costat de les masies per guardar-hi els animals i les collites. Actualment, moltes d'aquestes bordes s'han transformat en restaurants que ofereixen cuina tradicional andorrana.

El programa vistarà Canillo per conèixer la Borda Patxeta, amb la seva propietària Paqui Pavón. També aniran fins a Llorts per degustar la cuina de L'Era d'en Jaume, amb el seu propietari i xef Pep Ramos. A Canillo, menjaran a La Cantina dels Racons, amb la seva propietària Geraldina Vieira. El darrer restaurant serà La Cort del Popaire de l'Alex Kimchella de Soldeu.

ETIQUETES:

Deixa un comentari