NOU ESPAI

Aquest serà el nou gran format de Telecinco que competirà amb el "Col·lapse" de Ricard Ustrell

Es tracta de "Bailando con las Estrellas", un concurs de ball amb famosos que estarà presentat la model Valeria Mazza i Jesús Vázquez

Jesús Vázquez i Valeria Mazza, presentaran "Bailando con las estrellas" a Telecinco

Ricard Ustrell tindrà nova competència a les nits del dissabte partir del gener del 2024. Telecinco ha anunciat aquest dimecres l'estrena imminent d'una de les grans apostes de la seva graella per al proper any com és Bailando con las Estrellas. Un nou format d'entreteniment que estarà presentat per la model argentina Valeria Mazza (51) i el periodista Jesús Vázquez (58) i que s'estrenarà el proper dissabte 13 de gener.

Segons explica la nota difosa per Mediaset, Mazza i Vázquez conduiran l'adaptació de l'exitós format internacional Dancing with the Stars, que ja s'ha emès a 61 països i que ara arriba a l'estat espanyol de la mà de la productora Bulldog TV (Supervivientes). A Bailando con las Estrellas, un grup de concursants famosos aprendrà, perfeccionarà i posarà en escena cada setmana diferents modalitats de balls de saló amb l'ajuda d'una parella de ballarins professionals en una divertida i emocionant competició.

La primera vegada que la televisió espanyola va emetre un format d'aquestes característiques va ser l'any 2005 quan TVE va estrenar ¡Mira quién baila! (2005-2009) de la mà de Gestmusic i presentat per Anne Igartiburu. Tal va ser l'èxit, que cinc anys més tard, Telecinco va adquirir els drets del format tot i que amb un altre nom, ¡Más que baile! i conduit per Pilar Rubio.

Quatre anys més tard, al 2014, Mira quién baila va tornar a La 1 amb el seu nom original; i l'any 2018, La 1 va estrenar Bailando con las estrellas que ara farà el salt a Telecinco. Es dona la circumstància, que la La 1 també estrenarà ben aviat Baila como puedas amb Igartiburu com a presentadora, i que agafarà el relleu de Mira quién baila.

Una plató de 1.400 m²

La cadena privada explica que la competició del nou espai es desenvoluparà en un plató de 1.400 metres quadrats, decorat amb una escenografia que fusiona la imatge del teatre amb l'estètica de les grans sales de ball i implementant també diversos elements tecnològics. El públic del plató estarà tant assegut en llotges com dempeus al voltant d'una pista de ball de 10×15 metres.

L'escenari estarà envoltat per una pantalla gran central de 12,5 metres i també hi haurà tres grans sales d'assaig i una denominada 'Sala de les Estrelles', habilitades en un plató annex de 700 metres quadrats.

ETIQUETES:

Deixa un comentari