CENSURA

Un humorista destapa les "pressions" de Pablo Motos: "Està obsessionat amb la seva imatge"

Facu Díaz denuncia que el presentador de "El Hormiguero" intenta eliminar les bromes i els acudits que es fan sobre ell

Pablo Motos a "El Hormiguero"

L'humorista uruguaià resident al municipi de Blanes, Facu Díaz, ha posat a l'ull de l'huracà a Pablo Motos i el seu programa El Hormiguero després d'assegurar que ha intentat que alguns còmics i programes de televisió eliminéssin bromes sobre el presentador d'Antena 3.

Díaz ha qualificat de "cínic i pocavergonya" al presentador d'Antena 3, que aquest dijous va desfermar la ira de les xarxes amb un comentari del tot desafortunat d'Alfonso Guerra sobre els límits de l'humor i la llibertat d'expressió: "A mi em fan molta pena els humoristes. Ja no poden parlar de res. Abans hi havia acudits d'homosexuals, de nans… de tot. Ara no. Això és censura!". Unes paraules que van ser secudnades pel propi Motos que encara hi va afegir més llenya al foc: "Ara quan un humorista fa un espectacle està més temps parlant sobre el que no pot parlar que sobre el que sí".

Aquestes declaracions no van agradar gens ni mica al de Blanes que ha esclatat al seu canal de Twitch assegurant que sap "de primera mà que aquest senyor ha intentat eliminar acudits sobre ell". "Potser hauríem d'explicar com '7 y acción', la productora de Pablo Motos, truca a còmics per demanar-los que eliminin acudits dels seus xous…", ha afirmat Díaz. Cal recordar que fa un parell d'anys, l'humorista ja havia acusat a Movistar de "servilisme" amb l'ultradreta.

Aquesta vegada el noi ha posat nom i cognoms: Pablo Motos. "És un tipus amb moltíssim poder a la indústria a efectes promocionals. La penya està obligada per contracte a anar al seu programa per promocionar les seves mogudes. Amb això aconsegueix que la gent es talli molt públicament en fer acudits sobre ell perquè després demana comptes i fa trucades", ha criticat l'humorista.

Pablo Motos a "El Hormiguero"

"Està obsessionat amb la seva imatge pública"

"No és conya! Pablo Motos fa trucades per demanar explicacions quan algú s'entera que algú té acudits sobre ell al seu espectacle. Això ha passat! Ha enviat a gent de la seva productora a trucar als còmics i dir-los: 'Escolta, a la gent no li agrada el teu acudit sobre Pablo Motos'. Això passa. I té els 'huevazos' gegants de dir que no es pot fer acudits amb res, colla de pocavergonyes que parlen de la llibertat d'expressió. A mi el que em toca els collons, no és que Movistar sigui de Vox, sinó que ells mateixos diguin que no hi ha llibertat d'expressió", ha prosseguit Díaz.

"Motos diu que no es pot dir res mentre truca per pressionar als còmics perquè treguin els acudits sobre ell. No em donis lliçons Pablo Motos. Quan es fan acudits sobre la teva alçada o sobre que el teu programa és una puta merda i muntes un circ de 'putos' bojos. Està obsessionat amb la seva imatge pública, que ningú rigui d'ell i el seu equip li ha de fer un 'Good bye Lenin' perquè no tolera que es facin acudits d'ell. Si dono més detalls exploto i aquí s'embolica", acaba sentenciant l'uruguaio-català, mirant de contenir-se.

Unes paraules que com era d'esperar s'han viralitzat a les xarxes socials i han provocat una allau de reaccions. Entre aquestes, la d'altres còmics que han confirmat el relat de Facu Díaz com l'humorista gràfic d'El Jueves Raúl Salazar que ha revelat com l'equip del programa el va trucar per preguntar-li per unes vinyetes satíriques sobre el presentador. No ha estat l'únic, Bob Pop ha explicat que ha rebut diversos missatges de col·legues seus denunciant Pablo Motos els havia intentat fer fora de la seva feina per fer acudits sobre ell.

ETIQUETES:

Deixa un comentari