MOLT CRÍTICA

Pilar Rahola al programa de Ricard Ustrell: "Què caram li passa a TV3 amb la monarquia?"

La periodista es va mostrar molt crítica amb la cadena per haver donat massa informació de la Casa Reial espanyola: "És horrorós"

Pilar Rahola, molt dura amb TV3 per la seva cobertura de la monarquia

El Col·lapse de Ricard Ustrell d'aquest dissabte va tornar a parlar de la jura de la Constitució de la princesa Elionor. Per aquest motiu, l'espai va convidar a les periodistes Pilar Eyre i Pilar Rahola que van analitzar el que es va viure i veure per televisió. Rahola va tornar a aparèixer a un programa de TV3 després de la cancel·lació del FAQS de Cristina Puig al juliol del 2022 i de la seva darrera etapa al també desaparegut El fax de 8tv de 8tv.

La primera connexió amb la sala d'espera del programa ja va fer evident que Rahola hi anava amb ganes de marxa. "Estic estranyada d'estar quí. Vols dir que no us en penedireu? Jo no vinc mai per TV3. Estic contenta perquè és un lloc on no em conviden mai…", va dir la periodista.

Ja durant l'entrevista, Rahola va tornar a fer referència al suposat 'veto' que pateix a la cadena pública catalana. "Què Pilar? Sensacions d'un dissabte a la nit?", li va preguntar Ustrell. "Bueno jo no sé què faig aquí! Tindràs problemes eh. A mi no em volen a TV3", li va replicar ella. "Avui vens forta eh! Jo sempre t'he volgut", li va respondre el presentador.

Eyre, Rahola i Ustrell a "Col·lapse" 8TV3)

"Què caram li passa a TV3?"

Després d'això, Rahola va aprofitar per carregar contra TV3 per segons ella, haver donat massa informació sobre actes de la princesa Elionor i la Casa Reial espanyola: "Ja que estic en aquesta santa casa, vull fer una crítica. Què caram li passa a TV3 amb la monarquia? Heu parlat de monarquia al matí, al migdia, als telenotícies, a la nit…. Jo no havia vist mai tanta monarquia a TV3 en tota la seva història. És horrorós!". "Pilar, revisa els arxius perquè sempre s'ha parlat de la monarquia", li va puntualitzar Ustrell.

"A Catalunya estem parlant dels Borbons. Que no recordem el discurs del 3 d'octubre, amb el reietó aquell fotent-nos a tots els catalans? Que no recordem d'on venen els Borbons? Hi ha hagut una beneració per la nena aquesta… Tot el punyeter dia parlant de la monarquia. Hi ha una immensa majoria dels catalans que no els interessa la monarquia. Només vinc aquí per això i a proclamar la república, bàsicament", va afegir Rahola amb la seva habitual contundència. "Et trobava a faltar Pilar", li va respondre Ustrell amb ironia.

Eyre i Rahola a "Col·lapse" (TV3)

"Estem parlant de la televisió Nacional de Catalunya. En altres èpoques no hauríem tingut mai aquesta sobredosi de monarquia que a més, ens l'estan blanquejant", va insistir la periodista. Unes paraules que no va compartir Pilar Eyre amb qui va compartir sofà: "Tu també estàs parlant de la monarquia! Ho trobo molt contradictori. La monarquia interessa. Jo fa molts anys que vinc a parlar de la monarquia a TV3 i encara té més mèrit perquè ho faig en castellà", va dir la periodista del cor.

ETIQUETES:

Comentaris ( 3 )

 1. Josefina Riu

  Totalment d'acord amb el que diu el Maties.
  També dir que aquest programa està degenerant molt, en el cas comentat no fer res per deixar parlar a la P. Eyre, i en el programa anterior entrevisteu a la Obregon i seguidament porteu a "periodistes del cor" per criticar-la. No teniu vergonya ni professionalitat.

 2. Vicent

  Els errors gramaticals d'aquest article es compten per dotzenes. Que se us ha posat malalt el corrector?

 3. Maties

  Li va intentar explicar la Eyre que els seus retrets (a la monarquia) son poc fundamentats. I dic "li va intentar", perque la Rahola aclapara i avassalla a tothom i no és possible escoltar les reflexions de ningú mès. El torn de paraula?, no sap que és això. Te dret la Rahola a sortir allà on la vuguin i li paguin, però si us plau, que vagi sola, també voliem escoltar la Pilar Eyre que amb base sólida ens hauria pogut dir altres coses que no "el mateix" que la Rahola va acabar imposant. Si us plau Ricard Ustrell, no podria Pilar Eyre tornar sola un altre dissabte?

Deixa un comentari