ENEMIC PÚBLIC

Pablo Motos torna a fer befa de Puigdemont amb Los Morancos: "Han detingut al seu perruquer"

El duo de còmics va aprofitar la seva visita al programa d'Antena 3 per fer burla sobre el pentinat de l'expresident català

Los Morancos van fer burla de Puigdemont a "El Hormiguero"

Pablo Motos va rebre aquest dimarts a El Hormiguero a Jorge i César Cadaval, més coneguts com Los Morancos. La parella de còmics va presentar el seu nou espectacle Vis a vis que s'estrenarà el proper 24 de novembre al Teatre Coliseum de Barcelona. "Es diu 'Vis a vis' perquè anem a la presó, tal i com estan les xarxes socials que no es pot dir res… no es pot fer un acudit", van explicar.

Una conversa que casualment va liderar la nit a Catalunya amb 204.000 espectadors i un 10,0% i que arriba pocs dies després de les dures paraules del presentador valencià en contra dels pactes de Pedro Sánchez amb els independentistes. "Mai havia sentit vergonya de ser espanyol, mai m'havia passat. Ara, si viatjo fora i em pregunten d'on soc, diré que europeu, perquè no vull dir "soc espanyol", un lloc on sembla ser que hi haurà presos polítics i, per tant, aquest no és un lloc lliure", va dir Motos.

Aquest dimarts, Motos va tornar a treure la figura de l'expresident Carles Puigdemont per fer befa de la seva figura amb els seus convidats. Tot va sorgir arran d'una pregunta de Motos sobre la presència del líder independentista al seu espectacle. "No, no surt Puigdemont", va respondre Jorge, mentre el seu germà va afegir: "Potser es presenta un dia. No ho sé, com ara es presenta a tot arreu…". "Jo estava l'altre dia en una comunió i estava ell", li va replicar Jorge.

Motos amb Los Morancos a "El Hormiguero"

"Avui han posat a la presó al perruquer de Puigdemont", va afegir el seu germà César. "És que hi ha dies que hi va i dies que no, dies que talla i dies que no talla", va respondre Motos.

ETIQUETES:

Deixa un comentari