GALA

"OT 2023" tria favorit i nominats amb indirecta de Chenoa al seu xandall: "Quina vergonya!"

La Gala 1 del concurs que ara s'emet a Amazon va arrencar amb la primera actuació grupal amb el català Nil Moliner

Chenoa a la Gala 1 d'"OT 2023"

La Gala 1 d'OT 2023 va començar amb unes paraules d'agraïment de Chenoa pel suport rebut després de la seva estrena com a nova presentadora del talent musical que ara s'emet a Amazon Prime. "Permeteu-me que doni les gràcies per suport, pel carinyo i pels missatges. Gràcies de tot cor!", va celebrar. Acte seguit, els concursants van fer la seva entrada a l'immens plató situat a Terrassa interpretant "Libertad", el seu primer tema grupal al costat del seu autor, Nil Moliner.

Chenoa i el seu icònic xandall

Un dels altres moments de la nit va ser quan la mallorquina va fer referència a un dels seus moments més recordats de la seva carrera. El dia que va aparèixer en xandall quan es va confirmar la seva ruptura amb David Bisbal. Va ser durant una de les entrevistes posteriors a les actuacions, quan Paul va assegurar que els seus companys es reien de la seva vestimenta. "Em diuen que és un pijama".

En aquest instant, Chenoa no va dubtar a respondre-li amb ironia: "Que lleig això! Quan algú vulgui un xandall digues-m'ho a mi, de veritat, quina vergonya. No sabeu valorar-ho".

8 actuacions: un favorit i dos nominats

Pel que fa a les actuacions, els concursants van actuar en grups de dos i van deixar al primer favorit d'OT 2023. Paul, que va ser el darrer en actuar al costat de Chiara es va imposar amb el 20,8% dels vots del públic i va creuar la passarel·la. El noi va obtenir la immunitat gràcies a la seva interpretació de 'El encuentro' d'Alizzz & Amaia.

A la banda oposada, les valoracions del jurat van deixar quatre concursants en situació de perill de no continuar a l'Acadèmia: Denna, Suzete, Lucas i Álex. Tot i això, els professors van poder salvar a Álex Márquez i els companys, amb 9 vots, es van decantar per fer seguir a Denna. D'aquesta manera, els primers dos nominats del concurs són Suzete i Lucas després d'una actuació que no va acabar de convèncer al jurat.

Així, la propera setmana els dos nominats obriran la Gala 2 amb un tema en solitari, que ells mateixos hauran triat, mentre la resta tornaran a actuar en duet amb les cançons que els assigni Noemí Galera.

ETIQUETES:

Deixa un comentari