REALITY

Laura Escanes supera les crítiques i "La travessa" es converteix en el més vist del nou 3Cat

"Avui és un dels dies més importants, i a la vegada de més nervis, de la meva vida", havia assegurat la influencer abans de l'estrena del nou format

Laura Escanes triomfa amb "La travessa"

Laura Escanes n'està vivint una de freda i una de calenta. La influencer de 27 anys acaba de trencar la seva relació amb el cantant Álvaro de Luna, però triomfa com a nova presentadora de La travessa, el nou reality de 3Cat. El concurs és una competició en la qual vuit parelles han de creuar els Pirineus des de la Vall d'Aran fins al Cap de Creus.

"Avui és un dels dies més importants, i a la vegada de més nervis, de la meva vida. Avui, per fi, s'estrena La travessa a 3Cat i ja teniu els 3 primers capítols disponibles i jo desitjant que formeu part en aquesta aventura. És un somni", va assegurar Escanes al seu compte d'Instagram, el dia de la presentació del nou 3Cat.

L'endemà de l'estrena, el compte d'Instagram de 3Cat, va publicar un vídeo on la influencer es defensava de les crítiques que havia rebut durant els darrers mesos, des que es va fer oficial el seu fitxatge per TV3: "M'han dit de tot, que què fa una 'pixapins' a la muntanya, que el meu català no és perfecte, que no soc periodista, però jo només us dic que ho he donat tot i que mireu 'La travessa'. Per criticar el meu programa primer mireu-lo", va avisar la noia.

Escanes s'imposa a Buenafuente

La cadena pública va escollir el nou espai d'Escanes com un dels grans reclams de la nova plataforma, al costat d'Andreu Buenafuente i l'estrena de noves sèries com Borgen o La mirada de la Fiona i el seu èxit s'ha confirmat. Tant és així, que el mateix dia 31, es van estrenar els tres primers episodis al nou 3Cat, que també es podran veure per TV3 en una data encara per determinar, i la reposta ha estat molt contundent. El primer episodi de La travessa ocupa el primer lloc del rànquing del més vist del nou 3Cat.

"La travessa" lidera el rànquing del nou 3Cat

Un èxit que encara té més valor si és té en compte que els espectadors es mantenen enganxats al nou format de la influencer. Així, el segon capítol ja se situa en sisè lloc i el tercer ocupa el 9è lloc, superant al Vosaltres mateixos, el nou programa d'Andreu Buenafuente que se situa en desè lloc. Ni rastre de la resta d'estrenes. Escanes es pot donar per satifesta.

El primer capítol de La travessa al complet aquí:

ETIQUETES:

Deixa un comentari