ESTRENA

El mític Jordi Cruz d'"Art Attack" fitxa per TV3 i farà un nou espai de manualitats al SX3

L'històric presentador del programa de Disney Channel serà una de les cares del nou programa "Tik Tak Factory" al canal infantil de TV3

Jordi Cruz al "Planta baixa" de TV3

Jordi Cruz (47), històric presentador del programa de manualitats Art Attack de Disney Channel, ha fitxat pel SX3, el canal infantil de TV3. El català es va convertir en tot un fenomen de la televisió infantil dels anys 90. Amb només 19 anys va començar a treballar al programa infantil Club Disney de Telecinco. La seva popularitat el va catapultar a la fama i l'any 1998 va fitxar pel canal de Disney on s'hi va estar fins l'any 2004.

Jordi Cruz al mític "Art Attack"

Després de força anys allunyat de les càmeres, Cruz tornarà a la televisió i ho farà en català. Serà com a jurat del nou concurs de manualitats Tik Tak Factory, que ben aviat s'estrenarà en les properes setmanes al nou SX3. En una entrevista recent al Planta baixa de TV3, Cruz va explicar que se sent "molt emocionat" i agraït a la cadena pública per poder tornar a la televisió.

"Quan no surts a la tele sembla que no fagis res però aquests darrers anys he dit a moltes coses que no. Jo no busco la fama", va assegurar el mític presentador. "Ara he trobat el reconeixement posterior dels nens que em miraven i que ara ja tenen 20 o 30 anys", va afegir.

Jordi Cruz serà jurat de "Tik Tak Factory"

"Era conscient que allò passaria"

Preguntat per com va gestionar aquell èxit espectacular al capdavant d'Art Attack, Cruz va relatar que els seus pares tenien por que la fama i els diners canviessin la seva personalitat. "Sempre he tingut clar que jo volia ser comunicador i per mi era una cosa normal. Era conscient que aquella fama passaria", va assegurar.

ETIQUETES:

Deixa un comentari