ESPAI MÍTIC

"Sálvame" podria tornar a la televisió a través de Netflix: "Volen la seva audiència"

David Valldeperas assegura que Netflix està "molt satisfeta" amb la docusèrie que han fet amb els excol·laboradors del programa

Els col·laboradors de "Sálvame" estrenen una docusèrie a Netflix

Sálvese quién pueda, el nou docurreality de Netflix amb vuit dels col·laboradors més emblemàtics del desaparegut Sálvame després de 14 anys en antena a Telecinco, està a punt d'estrenar-se a la plataforma. Serà el proper divendres 10 de novembre a partir de les 21.00 hores, quan Belén Esteban, Lydia Lozano, Terelu Campos, María Patiño, Chelo García-Cortés, Kiko Hernández, Kiko Matamoros i Víctor Sandoval es tornaran a reunir amb els espectadors.

En total seran 6 episodis que s'han rodat a Miami i Ciutat de Mèxic i s'emetran en dues tandes, la segona arribarà a principis del gener el 2024. Aquest dimecres, el seu director David Valldeperas (49), ha passat pels micròfons de Jordi Basté a RAC1 i no ha descartat una segona temporada de la doscusèrie. "Hi haurà sorpreses", ha avançat.

"Jorge Javier Vázquez està bé"

Preguntat per la situació actual de Telecinco, el director català ha assegurat que veu poc la cadena: "Han establert una nova línia editorial". Valldeperas també ha explicat que tot i el fracàs de Jorge Javier Vázquez amb el seu fallit Cuentos chinos, el presentador de Badalona "està bé".

Alguns dels protagonistes de "Sálvese quien pueda"

"Volen absorbir la seva audiència"

L'ex de Sálvame també ha deixat la porta oberta a una possible retorn de Sálvame a través de Netflix: "Estan molt satisfets amb el resultat. Depèn de com funcioni veurem… A la tele tot és possible. Jo penso que ells (Netflix) van pensar que quan Mediaset va decidir cancel·lar el programa, que tenia molta audiència, ells la podien absorbir".

David Valldeperas aquest dimecres a RAC1

Valldeperas també ha confirmat que els col·laboradors del programa segueixen vinculats amb la Fábrica de la tele fins el proper mes de gener. Un fet que vindria a confirmar les opcions d'un possible retorn de Sálvame a la plataforma de pagament.

Escolta l'àudio:

ETIQUETES:

Deixa un comentari