TROBADA REIAL

Belén Esteban es fa viral amb una foto amb Felip VI i Letícia que arriba al canal 24h de TVE

La insòlita trobada entre l'excol·laboradora de "Sálvame" i els Reis d'Espanya va sorprendre al presentador Xabier Fortes

Belén Esteban i Letícia, es fotografien a Madrid (Instagram)

La celebració del 25è aniversari del diari La Razón va propiciar una trobada reial del tot inesperada aquest dimarts a la nit a Madrid. Belén Esteban, també anomenada "princesa del poble", va coincidir amb els reis d'Espanya, Felip VI i Letícia a la celebració del diari del grup Planeta. L'excol·laboradora de Sálvame va assistir a l'acte al costat d'alguns dels seus companys de programa que també han participat al docureality de Netflix, Sálvese quien pueda.

Esteban no va dubtar en fotografiar-se amb els monarques com així va fer evident a través d'una publicació al seu compte d'Instagram, amb dues imatges, una amb Felip i l'altra amb Letícia, amb el següent missatge: "Visca Espanya i visca els nostres reis. Nit meravellosa".

Les instantànies ràpidament es van convertir en virals a les xarxes socials i fins i tot van arribar al programa al canal 24h de TVE. Xabier Fortes, presentador de La noche en 24 horas, va sorprendre als seus espectadors explicant el que havia passat: "Han coincidit els reis amb Belén Esteban, a la qual anomenen habitualment la 'Princesa del Poble'. Imatges, que sapiguem, que no s'havien donat fins avui. Amb aquesta foto acabem, els comentaris, doncs ja fora del programa…", va cloure Fortes, entre els somriures dels seus tertulians.

ETIQUETES:

Deixa un comentari