AUDIÈNCIES

Basté i Ustrell reaccionen al lideratge incontestable de RAC1: "Han estat tres mesos molt durs"

"Sabem on som i que la ràdio és un projecte a llarg termini que es cou a foc lent", ha assegurat el presentador de Catalunya Ràdio

Ricard Ustrell i Jordi Basté, presentadors dels matinals de la ràdio a Catalunya

Aquest dijous s'han fet públics els resultats de l'EGM (Estudi General de Mitjans) que ha tornat a situar Jordi Basté i el seu El Mon a RAC1 com a líder sense rival amb 704.00 oients. A Catalunya Ràdio, Ricard Ustrell s'ha estrenat en segon lloc amb 410.000 oients. Unes dades que deixen una diferència de 294.000 oients entre els matinals de RAC1 i l'emissora pública.

Com era de preveure, la reacció dels dos presentadors no s'ha fet esperar. A les 8.00 en punt del matí, Basté ha arrencat el seu davantal mostrant-se eufòric amb les dades aconseguides. "RAC1 continua sent la ràdio líder amb 947.000 oients diaris que és una bestiesa. Incostestable lideratge de RAC1. 'El Món a RAC1' continua sent el programa líder de la ràdio a Catalunya, sense discussió, ni matemàtiques malabars, amb 704.000 oients i ampliem la distància amb 'El matí de Catalunya Ràdio' a gairebé 300.000 oients", ha començat dient el presentador.

"Han estat tres mesos molt durs"

"Estem tots molt feliços. Han estat tres mesos molt durs. Fa unes setmanes a la reunió del programa vam rebre la visita d'algú amb molta ascendència sobre tots nosaltres. Ens va dir que calma, i treballar bé i que sobretot nosaltres a 'lo nostre' i així ho hem fet", ha afegit. "Tots som 1 i ho continuarem sent. Aquí estem, aquí seguim. Gràcies, gràcies, gràcies. Moltes gràcies", ha conclòs al seu editorial.

Ustrell: "La cosa va lenta"

A l'altra banda de la Diagonal, Ustrell també ha reaccionat als resultats de la seva estrena al matinal de Catalunya Ràdio. "Avui és d'aquells dies que rebem els resultats de la ràdio. No podem estar més que satisfets perquè Catalunya Ràdio té 591.000 oients, un 9,4% més que fa un any. El nostre programa té 409.000 oients, un +39% en l'àmbit digital. No podem estar més que agraïts del que diuen aquestes enquestes. Comencem bé i avui posem una primera pedra on volem que comenci tot", ha assegurat.

Tot i això, el presentador ha deixat clar que "sabem on som i que la ràdio és un projecte a llarg termini que es cou a foc lent". "Com sempre han dit els que han fet aquest programa des de l'Antoni Bassas o la Laura Rosel fa només un dies: 'Això, la cosa va lenta'. Per això, ens concentrem en el què i en donar-vos de nou la benvinguda a la ràdio Nacional de Catalunya. Estem entusiasmats!", ha conclòs.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Teresa

    a molts no ens agrada una persona que repetidament pren la feina a un company de TV3, de Cat Ràdio. no ens agrada que s'autoadori, dissimulant les dades per fer veure que és millor. què es cansa de seguida, que l'han posat per aigualir els drets de Catalunya… el resultat és decebedor. no ha millorat ni amb el col•lapse que es basa en moltes i avorrides entrevistes, ni a la Matins, les primeres hores són molt decebedores. tot jiji ja…

Deixa un comentari