DEBAT

Vicent Sanchis i Carlos Fuentes se les tenen pel fracàs de 8tv: "Fèieu massa política"

El tancament del canal privat català ha provocat un encès cara a cara entre l'exdirector de TV3 i el mític presentador del "Catalunya Opina"

Vicent Sanchis aquest dimarts a Catalunya Ràdio

El tancament de 8tv ha provocat un encès cara a cara entre Vicent Sanchis i Carlos Fuentes a El matí de Catalunya Ràdio de Ricard Ustrell d'aquest dimarts. L'exdirector de TV3 i expresentador d'El pentàgon a la cadena privada i el pare franciscà Carlos Fuentes, mític presentador del Catalunya Opina han analitzat el fracàs del canal liderat per Nicola Pedrazzoli que va cessar les seves emissions la matinada d'aquest dilluns.

"No hi havia prou múscul financer per tiar-la endavant més temps i consolidar-la. He trobat a faltar més ajuda i suport dels poders públics", ha defensat Sanchis. "És una mala notícia per al català i per la pluralitat", ha afegit Fuentes, que també ha revelat que quan Nicola Pedrazzoli va adquirir Tevecat i el va fitxar, va estar uns mesos sense cobrar. "Em va dir que no tenia diners".

"8tv no s'hauria d'haver posat mai en política"

Al 2021, l'empresari italià va comprar 8tv al Grup Godó i Fuentes va ser un de les principals referents de la seva graella amb l'OpinaCat, que s'emetia cada vespre. Per al capellà, el fracàs del canal privat es deu al fet que va abusar massa dels continguts polítics. "Penso que 8tv no s'hauria d'haver posat mai en política. El primer any ens va anar molt bé perquè fèiem una programació més d'entreteniment amb programes com El Circ de Frank Blanco. El segon any va ser quan van arribar els espais de Vicent Sanchis o El Fax que van fer més política i això ens va perjudicar molt", ha explicat Fuentes.

Carlos Fuentes amb el logo de 8tv

Un argument que no ha compartit l'exdirector de TV3 que li ha respost amb contundència: "Senyor Fuentes vostè en feia més que jo!". "Jo no parlava de la independència perquè no em donava audiència. Vaig notar que a Catalunya la gent no volia política", ha insistit Fuentes. "Com que no? Cada dia en parlava tres quarts d'hora!", li ha etzibat el periodista valencià.

Escolta l'àudio sencer aquí:

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Riki

    que la comprin l'Ustrell i en Llàcer. Així podran seguir fent propaganda dels seus interessos privats sense fer servir recursos públics que paguem entre tots.

Deixa un comentari