ENGANXADA

Susanna Griso se les té amb Carlos Alsina pel conflicte entre Israel i Gaza: "Em sembla una frivolitat"

La presentadora d'Antena 3 i el locutor de ràdio no s'han posat d'acord en la terminologia utilitzada per parlar del conflicte a l'Orient Mitjà

Carlos Alsina i Susanna Griso a "Espejo Público" (Antena 3)

El conflicte obert entre Israel i la franja de Gaza ha provocat que la majoria de programes de televisió s'hagin dedicat a analitzar i debatre sobre la qüestió. Un fet que aquest dimarts ha desencadenat en un encès debat entre Susanna Griso i Carlos Alsina al programa Espejo público d'Antena 3.

El locutor ha provocat l'ennuig de la presentadora després d'avisar-la que ell no anomenaria guerra al conflicte armat. Un comentari que no ha ha agradat gens a la catalana que li ha respost el següent:"Em sembla… en fi, no sé com dir-ho. No t'ho prenguis malament, però és que és una frivolitat que estiguem discutint si això és un atac terrorista o és una guerra perquè quan estem parlant de 900 civils que han mort i els que moriran, sobretot a la franja de Gaza".

"Més enllà dels termes que emprem això és una barbaritat i sobretot té unes conseqüències que clarament superen aquesta franja de Gaza i el propi territori israelià perquè tindrà repercussió a tot el món", ha afegit Griso.

Alsina i Griso a "Espejo Público" (Antena 3)

"No t'ho prenguis malament"

Després d'escoltar la reflexió de la seva companya, Alsina li ha volgut deixar clar que, per a ell, els termes són molt importants: "Si l'Iran acaba entrant en aquest conflicte armat llavors sí que tindrem una guerra i tant de bo no arribem a aquest escenari. Perquè llavors sí que tindrem una guerra entre dues nacions i les seves nacions aliades que tenen forces armades, exèrcits i armament atòmic".

"A mi em sembla que els termes són molt importants, no em sembla que sigui una frivolitat. Per començar, no hi ha 900 persones que han mort, hi ha persones que han estat assassinades en territori israelià per una organització terrorista. No s'han mort, les han matat, segrestat. No hem vist un exèrcit convencional. Això és una altra cosa. Hamàs no és l'exèrcit de Palestí, és una altra cosa. Hamàs no és el poble palestí", ha insistit Alsina.

"Carlos, que no vull discutir amb tu!", li ha respost Griso. "Sí, sí, discutim que és molt sa!", li ha replicat el locutor abans de cloure el debat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari