DIUMENGES A LA NIT

TV3 estrena la sèrie "Els hereus de la terra", la continuació de la "Catedral del mar"

Amb un total de vuit capítols de cinquanta minuts, la sèrie compta amb més de 130 actors com David Solans, Rodolfo Sancho o Michelle Jenner

Rodolfo Sancho a "Els hereus de la terra"

TV3 ha estrenat en obert la sèrie Els hereus de la terra, una ficció que Netflix va estrenar l'abril del 2022. La ficció és una continuació de la La catedral del mar, la sèrie que TV3 va emetre l'agost del 2018 amb una audiència mitjana de 476.000 espectadors i una quota del 19,1%. Els dos primers episodis d'Els Hereus de la terra també van aconseguir liderar la nit amb 307.000 espectadors (16,7%) i 247.000 (16,1%) respectivament.

Amb un total de vuit capítols de cinquanta minuts, la sèrie compta amb més de 130 actors. Destaquen entre els protagonistes David Solans, Yon González, Elena Rivera, Rodolfo Sancho, Michelle Jenner, Maria Rodríguez, Pere Arquillué, Manel Sans, Mercedes León, Bruna Cusí i Natàlia Sánchez, entre d'altres.

Els hereus de la terra s'ha rodat a 25 localitzacions claus i amb 135 sets de rodatge per tot Catalunya a l'hora de recrear l'època medieval en edificis i monuments d'estil gòtic, reunint 3600 extres i un equip tècnic de més de 100 persones. Algunes de les escenes es van gravar al Barri Vell de Girona, com els Banys Àrabs i l'interior de la Catedral. També el castell d'Hostalric, al monestir de Santes Creus i el nucli antic de Tortosa van ser espai de rodatge.

"Els hereus de la terra"

Igual que en el cas de La catedral del mar, la sèrie gira al voltant de la construcció de la basílica de Santa Maria del Mar i les drassanes de Barcelona. La trama arranca l'any 1387, quan en Bernat, el fill de l'Arnau i la Mar, inicia un viatge a Alexandria per aprendre comerç i navegació.

ETIQUETES:

Deixa un comentari