NOU ESPAI

TV3 anuncia un nou dating show juvenil amb els creadors de "Tindercat" que es dirà "Clímax"

L'espai s'estrenarà el proper mes d'octubre i es podrà veure al canal digital EVA, la nova marca juvenil de TV3

TV3 prepara "Clímax", un nou dating juvenil

Fa només uns dies TV3 va anunciar que tindria el seu propi concurs de cites per trobar parella. Es tracta de Love cost, produït per Minoria absoluta (Polònia, Està passant) i presentat per Núria Marin. Es tracta d'un format que feia molt anys que no tenia cabuda a la graella de la cadena i que arribarà després de formats d'èxit com el mític Amor a primera vista de Montse Guallar i Àlex Casanovas.

Per si això no fos poc, aquest dilluns 18 de setembre, EVA, la nova marca juvenil de TV3 (ara dita 3Cat), ha anunciat que ha obert una nova crida per trobar protagonistes de Clímax. L'espai, amb un pressupost de 204.842 euros, serà un dating show juvenil desenvolupat pels creadors de Tindercat i la productora La Bombilla Media.

"'Clímax' unirà emocions i safareig, entenent l'amor com quelcom divers i no romantitzat", apunta la cadena. L'espai s'estrenarà a principis d'octubre i s'emetrà al Twitch d'EVA, amb finestra també a YouTube, TikTok i Instagram. Presentat pel Gerry, la Carla i el Ramon, Clímax comptarà cada setmana amb influencers catalans que faran de Cupidos convidats i sacsejaran la participació en directe de l'audiència.

Aquells joves d'entre 18 i 30 anys que vulguin trobar l'amor (o simplement conèixer gent) ja es poden inscriure al càsting mitjançant següent formulari.

Així serà Clímax

Cada diumenge a la nit, l'espai comptarà amb una persona protagonista amb ganes de trobar l'amor. Se li presentaran tres perfils anònims, per conservar l'esperit de les cites a cegues. Però inicialment ni tan sols podrà parlar-hi. La persona protagonista haurà d'arriscar-se i acabar escollint amb qui vol fer face reveal per mantenir una cita presencial.

Durant la primera part del programa, la persona protagonista no parlarà directament amb les persones pretendents, sinó que coneixerà al seu entorn. Xerrarà amb les seves mares, veurà com d'ordenades estan les seves habitacions, quins són els seus gustos musicals a Spotify o com són les seves stories destacades a Instagram. Serà l'entorn de les persones qui parli per elles i marqui el destí de les possibles parelles.

ETIQUETES:

Deixa un comentari