PROGRAMA EXITÓS

Quim Masferrer parla del secret de l'èxit d'"El foraster": "El programa m'ha canviat la vida"

"Crec que el secret de l'èxit és que el seu presentador creu que té la millor feina del món", ha explicat el popular presentador

Quim Masferrer a la SER Catalunya

El Foraster de Quim Masferrer és un dels programes més estimats pels espectadors de TV3 com demostren les xifres d'audiència que aconsegueix des de fa ja deu anys. La darrera temporada va tenir una audiència mitjana de 508.000 espectadors i un 25,1%. Unes dades que només aconsegueixen programes d'èxit com Crims o Joc de cartes.

L'espai que es va emetre per darrera vegada el novembre del 2022 tornarà ben aviat a les pantalles de TV3 amb la seva 9a temporada. Serà el proper dilluns 18 de setembre, després del TN Vespre, quan s'emetrà el primer dels vuit capítols nous de trinca, més un de final que serà de resum. Masferrer continuarà recorrent el país per conèixer les històries més divertides i emocionants de la gent i per viure cada nou poble com una nova aventura.

Amb aquest pretext, Masferrer ha estat entrevistat al programa Aquí Catalunya de la SER Catalunya, on ha parlat de l'èxit del programa. "Una de les preocupacions que teníem quan vam començar era com acostar-nos a la gent dels pobles", ha reconegut. Per això, Masferrer va fer cas a un consell del seu pare: "Abans de començar el programa, el meu pare que és pagès em va dir que hi sobretot hi anés amb ganes d'aprendre i no d'ensenyar perquè si no la gent t'engegarà i no t'explicarà res. Aquesta és la meva intenció des del primer dia".

"Soc com un nen petit que se'n va de colònies"

En Quim també ha fet referència al fet que el programa també va tenir la seva versió espanyola que es deia El paisano per on van arribar a passar fins a cinc presentadors diferents. "Crec que el secret de l'èxit és que el seu presentador creu que té la millor feina del món. Cada vegada que marxo a gravar soc com un nen petit que se'n va de colònies, que vull conèixer el lloc on dinarem, que em presentin la gent del poble…", ha volgut destacar.

"El programa m'ha canviat la vida professional i personalment. A cada poble hi marxo amb amics i aprenc coses", ha reconegut. El presentador també ha explicat que a cada poble hi destinen tres dies de gravació i que abans de la seva arribada, hi va un equip de producció a preparar el terreny. "Quan arribes allà, l'atzar hi té un factor molt important. Han sortit grans històries de la improvització", ha assegurat.

"'El Foraster' ha demostrat que pot anar a tot arreu i no només a pobles rurals. Vam anar al barri de la Mina, a la Barceloneta, a Madrid, a Andorra a l'Hospital de la Vall d'Hebron… En el fons te n'adones que les persones som bastant iguals a tot arreu i ens preocupen les mateixes coses… Les persones fan que un poble molt lleig sigui el poble més bonic del món", ha espetat amb un somriure.

Preguntat per quin és el seu millor moment al programa, Masferrer n'ha volgut destacar un: "A Castellfollit de la Roca, un poble d'interior, em vaig trobar a un home al pati interior d'una casa que estava construint un catamarà perquè volia creuar l'atlàntic perquè li havien detectat un càncer i era la darrera cosa que volia fer a la seva vida. Estàs allà i dius: A mi em passen un guió i ningú s'ho creurà I ho vam viure… La història del Pepe va ser de pel·lícula".

ETIQUETES:

Deixa un comentari