ESTIMADA

Mari Pau Huguet reapareix a les tardes de TV3 com a nova col·laboradora del "Planta baixa"

La veterana presentadora participarà al programa d'Agnès Marquès que aquest dilluns va estrenar la nova temporada

Mari Pau Huguet, aquest dimarts a "Planta baixa"

Mari Pau Huguet fa 20 anys que no té un programa a TV3 tot i que havia estat una de les seves cares més populars i estimades als anys 80, 90 i 2000. Als seus 60 anys, la presentadora de la terra ferma té al seu currículum haver estat la presentadora amb més hores de directe amb espais mítics com Bon dia Catalunya, Com a casa, L'hora de Mari Pau Huguet, En directe, Bojos pel ball, Connexions o TVist, entre d'altres.

Una trajectòria que es va truncar de sobte quan l'any 2010, l'aleshores directora de la cadena, Mònica Terribas, va decidir apartar-la de la pantalla i la va situar al Servei d'Atenció a l'Audiència de TV3. Els espectadors però, no l'obliden i sempre que reapareix la pregunta es repeteix: "Mai Pau com és que no tornes a TV3?". Aquest dimarts 5 de setembre, la veterana presentadora ha tornat a TV3 com a nova col·laboradora del Planta baixa d'Agnès Marquès.

Huguet, ha aparegut a la pantalla per recordar la figura de María Teresa Campos, morta aquest dimarts a l'edat de 82 anys. "Mai vaig competir amb ella. Quan jo feia tardes, ella feia els matins i a l'inrevés. Crec que ella era una senyora que va marcar una època, sobretot de cara a les dones. Va obrir camins", ha assegurat.

Mari Pau Huguet a "Planta baixa"

La Mari Pau ha compartit plató amb un altre dels grans noms del periodisme català com és Antoni Bassas, amb qui han parlat de diversos temes, com el nou programa de cites que prepara TV3 i que es dirà Love cost. "A mi aquests programes com 'First dates' em fascinen. Si faig zàping i me'l trobo, m'hi quedo!", ha assegurat Bassas.

La participació de la històrica presentadora al Planta baixa ha acabat amb un ball amb la Pepita, una de les convidades del programa que tenia 104 anys i que era aficionada al ball. "Ai Mari Pau! Molt de gust de veure't. Jo venia a veure't a La Paloma quan presentaves 'Bojos pel ball'", li ha dit la dona centenària a la de TV3. "Qué bé ens ho vam passar eh!", li ha respost Huguet. La Mari Pau, es fa estimar i el públic encara la troba a faltar.

La Mari Pau ballant amb la Pepita a TV3

ETIQUETES:

Deixa un comentari