CABELL BLANC

Impacte a TV3 en veure la nova imatge de Toni Cruanyes: "Sembles el meu pare"

El presentador ha aparegut amb el cabell completament blanc a l'"Està passant" de Toni Soler": "Encara m'estic fent a la idea"

Marc Giró, impactat en veure la nova imatge de Toni Cruanyes

El presentador estrella del TN Vespre de TV3, Toni Cruanyes, ha aprofitat les seves vacances per fer-se un radical canvi d'imatge. El periodista de 48 anys nascut a Canet de Mar, que va aparèixer per darrera vegada al Telenotícies el passat 2 d'agost, quan va cedir el testimoni a Carles Costa, que el supleix durant l'estiu.

En aquella ocasió ja es va poder veure a un Cruanyes amb els cabells més blancs del que era habitual. Un fet que feia preveure que potser havia decidit deixar de tenyir-se i aparèixer tal i com és en realitat. La sorpresa ha arribat aquest dijous 24 d'agost quan Cruanyes ha fet pública una imatge al seu compte d'Instagram molt canviat.

El presentador al TN del 2 d'agost

El presentador ha aprofitat que es troba de viatge amb el seu marit i els seus dos fills a França per confirmar el canvi d'imatge.

Cruanyes el 24 d'agost (Instagram)

"Encara m'estic fent a la idea"

La sorpresa s'ha confirmat aquest dilluns 4 de setembre, quan el presentador ha tornat a conduir el TN Vespre i pocs minuts abans ha fet la seva habitual conenxió amb l'Està passant de Toni Soler. En aquest instant, el col·laborador de l'espai Marc Giró, sempre irònic amb Cruanyes, s'ha quedat sense paraules en veure la nova imatge del periodista.

Cruanyes, amb un cabell ben blanc ha vist com Giró ha esclatat a crits i cares de sorpresa. "Ara em surt parlar-li de vostè, però jo estic a favor aquestes canes et senten súper bé! igual que a l'Albert Om que té un cabell blanc meravellós", ha sentenciat Toni Soler. "Jo encara m'estic fent a la idea de les canes que van sortint i que de cop fan aquest efecte…", li ha respost el del Telenotícies.

Cruanyes durant la connexió a l'"Està passant"

En aquest instant, Giró ha deixat anar el següent:"Però te'n surten a tot arreu? Sembles nord-americà! Per favor! Aquest home m'agradava i ara no sé si encara m'agrada més!". "Ara es pensaran que ets el meu pare…", ha afegit amb ironia. "Deixem-ho aquí!", ha dit Soler, en veure que la broma se n'anava de mare.

Després d'aquest moment surrealista i divertit, Cruanyes ha penjat una imatge al seu propi Instagram, maquillat abans d'entrar al plató: "Tornat!… més natural".

La nova imatge de Cruanyes (Instagram)

ETIQUETES:

Deixa un comentari