PER MOLTS ANYS

Helena Garcia Melero fa 55 anys amb la visita sorpresa de la seva mare a TV3: "No pot ser!"

La presentadora ha estat la protagonista d'aquest dimarts quan ha celebrat el seu aniversari amb una convidada molt especial, la Rosa Maria

L'Helena ha celebrat el seu aniversari amb la seva mare a TV3

Helena Garcia Melero ha estat la protagonista d'aquest dimarts a TV3. La presentadora, que actualment condueix el Tot es mou amb un gran èxit d'audiència (aquest dilluns l'espai va batre el seu rècord amb un 15,9%), ha celebrat el seu aniversari amb els espectadors i amb una convidada molt especial, la Rosa Maria.

L'Helena ha fet 55 anys estupenda i professional com sempre. "En faig 5 i 5. Déu n'hi dó!", ha assegurat als seus espectadors pocs minuts abans d'acabar el programa. Per això, els seus companys de programa han volgut rememorar un dels moments que sempre quedaran al seu currículum com és la mítica trucada de la seva mare al programa Els matins de l'any 2013. "Quan he detectat qui era… Mare, ja n'hi ha prou. Això és molt fort!", va dir la presentadora incrèdula en veure que la seva mare havia trucat per explicar com feia les croquetes.

Al febrer d'aquest 2023, just deu anys després d'aquell moment la Rosa Maria ho va tornar a fer: "Jo fa molt de temps vaig fer una pregunta un dia que sortia un doctor parlant de l'arrebossat". "És que de veritat.. No pot ser", va deixar anar la presentadora en veure que la història s'estava repetint.

Helena Garcia Melero el dia que va trucar la seva mare a TV3

"Ho ha aconseguit!"

Aquest dimarts 19 de setembre, la Rosa Maria ha volgut fer una sorpresa a la seva filla fent acte de presència al plató amb un pastís d'aniversari: "Estic aquí! Moltes felicitats!". "No pot ser! Per favor! Mare… Em fa molta il·lusió!", ha dit l'Helena visiblement emocionada.

"M'han trucat filla què vols que et digui no en tinc la culpa…", ha afegit la dona. "Abans m'has trucat i no t'he pogut agafar la trucada…", ha explicat la presentadora. "Ja ho he vist. Doncs he dit: 'Jo vaig a veure-la a TV3'… Haig de venir aquí perquè em faci cas…", ha dit la Rosa amb ironia. Seguidament ha deixat clar que "quan m'han trucat he dit que sí a la primera". "Ella es moria de ganes de venir a la tele i ho ha aconseguit!", li ha dit la de TV3.

"Gràcies companys soc molt feliç de treballar amb vosaltres", ha conclòs la presentadora. Un moment entranyable i que per molts anys es pugui seguir repetint. Felicitats Helena!

Melero rep la visita sorpresa de la seva mare a TV3

Aquestes han estat les dues altres trucades:

ETIQUETES:

Deixa un comentari