RENOVACIÓ

Així seran les noves tardes de La 1 amb l'estrena de "La Moderna" i "La Plaza" de Jordi González

A partir d'aquest dijous 28 de setembre, TVE renovarà les seves tardes, amb un nou magazín en directe i una sèrie de producció pròpia

Jordi González punxa a TVE

TVE segueix decidida a consolidar el seu segon lloc a Espanya en detriment de Telecinco amb la reformulació de la franja de tarda. Serà a partir d'aquest dijous 28 de setembre quan la cadena pública espanyola estrenarà la nova sèrie diària de producció pròpia que es dirà La Moderna.

Una ficció que s'emetrà per primera vegada aquest dimecres 27 en horari de màxima audiència i que a partir de dijous, ocuparà la franja de sobretaula posterior al Telediario 1. A les 17.30h, serà el torn de La Promesa, l'exitosa sèrie que endarrerià el seu inici a les 17.30h i que intentarà mantenir les seves bones xifres d'audiència enfrontant-se directament a Planta baixa, TardeAR i Y ahora Sonsoles.

L'altre canvi destacat serà l'estrena de La Plaza, el nou magazín diari de Jordi González (61) que s'emetrà de 18.30 a 19.30, ocupant la franja del concurs El comodín de La 1 que ha estat cancel·lat.

Cada tarda, quatre col·laboradors, de diferents àmbits, s'asseuran a La Plaza, per a abordar els temes més importants del dia. Entre les seves tertulianes hi haurà Terelu Campos, Mariló Montero, Norma Duval, Judit Mascó, Celia Villalobos, Mar Saura, Mabel Lozano, Juncal Rivero, Samanta Villar, Sílvia Tarragona, Ana Bernal-Triviño, entre d'altres.

Així seran les noves tardes de La 1

16.30: La Moderna
17.30: La Promesa
18.30: La Plaza amb Jordi González
19.30: El Cazador
20.30: Aquí la Tierra

ETIQUETES:

Deixa un comentari