RODATGE

Així és "Nudes", la nova sèrie de TV3 sobre els perills del sexe a les xarxes socials

La ficció narra les històries de tres adolescents després de tres episodis de filtració d'imatges de persones despullades

TV3 ha iniciat el rodatge de "Nudes"

TV3 ha començat el rodatge de Nudes, una nova sèrie per conscienciar sobre com actuar en cas que es produeixin aquests abusos a les xarxes socials. La ficció narra les històries de tres adolescents, la Sofia (16), el Marc (17) i l'Ada (14), que hauran d'aprendre a recuperar el control de les seves vides després de tres episodis de filtració d'imatges de persones despullades.

Tres directors novells estan al capdavant de cadascuna de les tres històries, en una aposta pel talent jove. La primera trama és la de la Sofia, que és gravada amb un telèfon mòbil mentre té sexe en una habitació en una festa. Aviat, la comencen a assetjar, el noi la ignora, ella és incapaç de sincerar-se amb el pare i les amigues semblen ser el seu únic refugi.

La segona història és la de l'Ada, que comparteix uns nus amb un noi que coneix mitjançant una app per lligar. Dies després, un home la contacta: els nus s'han filtrat. Ell els pot fer desaparèixer, però ella haurà de fer alguna cosa a canvi. Sofia Farré, la directora, explica que ella i el seu equip intenten ser "com més empàtics millor" i que la trama, en tot moment, "aporti el punt de vista d'ells, dels adolescents".

El tercer relat és el del Marc, un estudiant d'èxit que rep una trucada de la policia: està imputat per distribució de pornografia infantil perquè va difondre un vídeo d'una parella tenint sexe, i la noia del vídeo era menor d'edat.

La producció de 3Cat en col·laboració amb Vértigo Films i ESCAC Studio és un remake d'una minisèrie noruega premiada com a Millor Sèrie Juvenil a Noruega i al Regne Unit.

ETIQUETES:

Deixa un comentari