FITXATGE

Una popular actriu de la sèrie "Un paso adelante" fitxa pel "Com si fos ahir" de TV3

Es tracta de l'actriu catalana Silvia Marty, coneguda pel seu paper a la sèrie juvenil d'Antena 3 que es va emetre entre el 2002 i el 2005

Silvia Marty, nou fitxatge del "Com si fos ahir"

El Com si fos ahir, la sèrie de les sobretaules de TV3 va acomiadar la seva sisena temporada el passat divendres 21 de juliol amb un capítol especial que va acabar de la forma més inesperada. En Quim (Jordi Rico), un dels personatges més estimats i riallers, va morir després de caure per unes escales de la manera més inesperada possible.

L'espidosi final també va servir per conèixer a la Beth, un nou personatge, interpretat per l'actriu Gemma Brió, (l'Anna de Poblenou i la Marga a El cor de la ciutat) que interpreta a la suposada mare del Toni, i que tindrà un recorregut important durant la pròxima temporada.

La Beth, nou personatge a "Com si fos ahir"

La sèrie que no tornarà a la graella de TV3 fins el dilluns 4 de setembre, va descobrir de forma involuntària a un altre dels personatges que s'incoporarà a la 7a temporada de la sèrie. Va ser durant l'emissió del Pasapalabra d'aquest dimarts a Antena 3, quan el seu presentador, Roberto Leal, va presentar a una de les seves participants famoses.

Silvia Marty (a l'esquerra) a "Un paso adelante"

Es tracta de l'actriu catalana Silvia Marty (43) coneguda pel seu paper a la popular sèrie juvenil Un paso adelante que es va emetre a Antena 3 entre els anys 2002 i 2005. "Estàs en ple rodatge de la sèrie 'Com si fos ahir'", va revelar Leal mentre presentava l'actriu als seus espectadors. "Què bé ho has dit!", va respondre ella.

"Estàs contenta?", va insistir el presentador. "Molt contenta perquè no treballo molt a Barcelona tot i que la meva família és d'allà", va assegurar ella. Des d'aquí, li desitgem molts d'èxits a TV3.

Aquest va ser el moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari