EXCLUSIVA

Ricard Ustrell fitxa Joel Díaz per al nou "El matí de Catalunya Ràdio"

L'expresentador del "Zona Franca" de TV3 participarà a la tertúlia esportiva dels dilluns per intentar captar al públic jove

Joel Díaz a Catalunya Ràdio

L'expresentador del Zona Franca de TV3, Joel Díaz, formarà part del planter del nou El matí de Catalunya Ràdio de Ricard Ustrell. Segons ha pogut saber elmondelatele.cat, Díaz participarà a la tertúlia esportiva dels dilluns i els dies que hi hagi prèvia del partit de Champions que es jugui entre setmana.

D'aquesta manera, l'ex de TV3, serà una de les veus destacades de la nova temporada de l'emissora pública. Cal recordar que Díaz també seguirà a L'Última Hora d'El Matí de Catalunya Ràdio, que s'emet cada migdia de 12 a 13h, i també mantindrà la seva secció "El comunista" a El Suplement de Roger Escapa als matins dels caps de setmana.

Amb aquesta incorporació, el nou matinal liderat per Ricard Ustrell intentarà arrossegar a alguns dels molts seguidors joves del popular pòdcast La Sotana, on hi participa el propi Díaz i el seu excol·laborador del Zona Franca, Manel Vidal. Un fitxatge que de ben segur donarà uns quants titulars cada setmana.

Manel Vidal i Joel Díaz a "La Sotana"

Cal recordar que en una de les seves darreres intervencions a Catalunya Ràdio, se les va tenir amb Jordi González. "Joel no pots ser tan intolerant. Mira que no ens coneixem personalment però no cal que intentis desacreditar al teu contrari dient que es mou només en tòpics", va espetar-li el popular presentador després que aquest l'hagués ubicat més aviat a la dreta.

Díaz també va ser notícia durant la campanya de les municipals del mes de maig quan va participar a l'spot electoral de la CUP. L'anunci recreava la reunió entre un alcalde (Bagés) i els seus veïns (entre ells, Brufau), per vendre les bondats d'un camp de golf que ha pactat obrir amb l'empresari del poble (Díaz).

ETIQUETES:

Deixa un comentari