NOVA TEMPORADA

"L'au pair" torna a TV3 amb Juliana Canet i Toni Cruanyes com a principals famosos

La cadena pública estrena la tercera temporada del programa en què personatges famosos es converteixen en cangurs per unes hores

"L'au pair" (TV3)

Aquest dijous 3 d'agost TV3 estrena la tercera temporada de L'au pair, un programa en el qual personatges famosos es converteixen en cangurs per unes hores. El programa s'emetrà cada dijous després del TN Vespre i consta de cinc capítols. A cada episodi, dos famosos accepten el repte de convertir-se en el cangurs d'uns nens que ni coneixen ni han vist mai i amb qui hauran de conviure tot un dia.

El programa va generar una forta polèmica l'estiu del 2021 arran d'una broma sobre el castellà. Va ser al tercer capítol amb una escena del famós Mag Lari. El mag va aparèixer disfressat de calamar i passava de parlar en català a castellà, perquè, segons va dir 'així semblo més dolent. Lari va ser acusat d'un delicte d'odi però la Fiscalia va acabar arxivant la denúncia.

Pel que fa a les audiències, la primera temporada del programa es va saldar amb una audiència modesta de 229.000 espectadors i un 12,5% de quota; i la segona va caure a 156.000 espectadors i un 10,6%.

La novetat d'aquesta temporada és que, a la majoria dels capítols, hi haurà un cameo sorpresa, tant per als nens protagonistes com per al mateix au-pair. Els primers au-pairs de la temporada són Mariona Escoda, la cantant guanyadora de la primera edició d'Eufòria, i l'actor Pep Plaza.

Segons ha pogut saber elmondelatele.cat, cada participant famós cobrarà 1.500 euros, segons figura al Portal de la Transparència de la CCMA.

Mariona Escoda a "L'au pair" (TV3)

Tot els cangurs de L'au-pair a TV3

La tercera temporada del programa consta de cinc capítols protagonitzats per les següents parelles de famosos:

  • Pep Plaza (Polònia) i Mariona Escoda (Eufòria).
  • Edu Esteve (Eufòria) i Charlie Pee (L'última hora del matí de Catalunya Ràdio).
  • Elena Gadel (Com si fos ahir i Eufòria) i Núria López (Eufòria).
  • Roger Coma (Com si fos ahir) i Juliana Canet (XL).
  • Toni Cruanyes (TN vespre) i Neus Rossell (El búnquer).  

ETIQUETES:

Deixa un comentari