ESCÀNDOL

La mare de Rubiales es declara en vaga de fam i la seva cosina esclata a la TV: "Que Jenni digui la veritat"

Vanesa Ruiz Béjar s'ha mostrat molt crítica amb Jennifer Hermoso i ha lloat al seu cosí: "És una bellíssima persona"

Vanesa Ruiz Béjar s'ha dirigit als mitjans de comunicació

L'escàndol del cas Luis Rubiales, segueix portant cua, fins i tot després d'haver estat inhabilitat temporalment per la FIFA. Quan semblava que la cosa no podia anar a pitjor, aquest dilluns la mare del president suspès de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Ángeles Béjar, ha decidit tancar-se en una església i declarar-se en vaga de fam.

La dona, tal com ha explicat en declaracions a l'Agència Efe, considera que el seu fill està patint una "cacera inhumana i sagnant": "No s'ho mereix", ha assegurat, ja que considera que no hi ha cap agressió sexual. La dona demana a Jennifer Hermoso que "digui la veritat" i "mantingui la versió del principi dels fets" i creu que les imatges demostren que el petó forçat va ser realment consentit.

La realitat, però, és que la RFEF va manipular les imatges en què, en un últim intent a la desesperada, pretenia exculpar Rubiales. Com a mare, Béjar demana comprensió, creu que el seu fill "no faria mal a ningú" i creu que això "li pot passar a tothom". El tancament de la dona s'ha produït en un centre catòlic de Motril, a Granada, acompanyada de la seva germana, i la vaga de fam serà "de manera indefinida, dia i nit" fins que, assegura, es faci justícia en el cas.

Vanesa Ruiz Béjar respon als mitjans de comunicació

"Hi ha un assetjament que no és just"

Per si això no fos poc, la cosina de Rubiales, Vanesa Ruiz Béjar, també ha volgut dir-hi la seva aquest mateix dilluns través dels mitjans de comunicació. "Per mi aquestes declaracions són molt dures. Dir que hi ha un assetjament que no és just. La seva mare, que és una persona molt creient, s'ha refugiat en Déu i s'ha posat en vaga de fam. No vol sortir de l'església, la seva família estem patint moltíssim per ell. No ens sembla just el que està passant. Se li ha jutjat abans d'hora", ha assegurat.

Després d'això, la noia s'ha dirigit a la jugadora de la selecció: "Volem que Jenni digui la veritat. Per què ha canviat tres vegades la seva declaració?. No és just! Volem que ens deixin en pau, que es faci justícia i que aquesta dona digui la veritat. Jenni, volem que diguis la veritat", ha repetit una vegada i una altra.

La cosina del polèmic president de la RFEF també ha volgut deixar clar que la mare de Luis Rubiales està patint molt amb els fets. "Està tot el dia plorant, sense menjar ni dormir", ha assegurat. "Qui passi cinc minuts amb en Luis sap que és una bellíssima persona, que és una persona amb un bon cor i molt noble", ha espetat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari