CANVI DE CADENA

Desbandada a Telecinco: Un exdirector de "Sálvame" i diversos tertulians fitxen per Antena 3

La darrera en fer el pas ha estat Pilar Vidal, que s'ha incorporat al programa de tarda de Sonsoles Ónega

Sonsoles Ónega, gran beneficiada de la fuga de tertulians de Telecinco

El final de Sálvame i el canvi d'Ana Rosa Quintana que ocuparà les tardes de Telecinco a partir del setembre, ha provocat un autèntic terrabastall a la cadena privada. No només perquè la seva audiència s'ha desplomat amb les noves ofertes, sinó perquè la seva gran rival, Antena 3, ja li ha pispat a una bon número de tertulians.

Aquest dimecres, l'Así es la vida de Sandra Barneda, l'espai que substitueix a Sálvame durant l'estiu, va fer el seu mínim amb un 6,3% a Catalunya (8,1% a Espanya). La gran beneficiada ha estat Sonsoles Ónega y el seu Y Ahora Sonsoles, que sense el programa de Jorge Javier Vázquez s'ha convertit en l'espai líder de la tarda. Un fet que ha provocat que Antena 3 hagi decidit ampliar la seva durada i ja s'emet de 18 a 20.00.

Per si això no fos poc, la cadena d'Atresmedia ha aprofitat la incertesa de la seva cadena rival per fitxar a molts col·laboradors que fins fa quatre dies treballaven a Mediaset. La darrera fer el salt de cadena ha estat la tertuliana de Sálvame, Pilar Vidal. La periodista del cor va debutar aquest mateix dimecres però no ha estat l'única. Molt aviat també s'incorporarà Beatriz Cortázar, procedent de El programa de Ana Rosa, així com Paloma García Pelayo i Cruz Morcillo, que també han abandonat a Quintana.

Pilar Vidal a Antena 3

Tot i això, el fitxatge més destacat que fins ara ha fet Antena 3 ha estat Alberto Díaz, exdirector de Sálvame i que s'ha incorporat a l'Espejo público de Susanna Griso per reflotar la seva part d'entreteniment. Díaz ha seguit els passos de Miriam Gimeno, la periodista de política i successos d'Ana Rosa, que també ha fitxat pel programa de la Griso.

I atenció perquè en els propers dies, una altra cara mítica de Sálvame com és Carmen Borrego també podria fer el pas. La periodista va penjar una imatge al seu Instagram, abraçada a Alberto Díaz i amb el missatge "el meu passat i el meu futur".

La llista de periodistes que estan abandonant Mediaset com si fos el Titanic, és llarga i extensa. Carlos García López (Ya son las ocho), Arancha Pérez Ponce (Viva la vida), Saulo Fernández (Ya son las ocho), José María Fernández (Viva la vida, Informativos Telecinco), Luis García Temprano (Sálvame, Deluxe) i Pepa Romero (Ya es mediodía) també han deixat Mediaset per fitxar per Sonsoles Ónega a Antena 3.

ETIQUETES:

Deixa un comentari