DESFERMADA

Ana Rosa converteix Telecinco en la FOX News

"Quintana dona corda a la teoria conspiranoica del PP sobre una possible tupinada amb el vot per correu i carrega contra el debat a tres de TVE"

Ana Rosa Quintana a Telecinco

Després d'una setmana i mitja absent als matins de Telecinco, Ana Rosa Quintana va tornar aquest dimecres del seu parèntesi de descans per encarar la recta final del 23-J amb les piles carregades i més combativa que mai.

Al més pur estil de la FOX News, Quintana va donar corda a la teoria conspiranoica que ha creat el PP sobre una possible tupinada amb el vot per correu. "Vaja, que tot s'ha fet per a no facilitar el vot", va sentenciar la comunicadora sense cap pudor al seu editorial. Una afirmació sense cap base real i que manté massa semblances amb el relat creat per Donald Trump als EUA després de perdre les eleccions i que va acabar derivant en l'ocupació del Congrés.

Unes hores més tard, TVE va celebrar el seu debat final a tres, que hauria d'haver estat a quatre si no fos perquè el candidat del PP havia rebutjat participar-hi argumentant "manca de neutralitat". Tant és així, que el popular Esteban González Pons va arribar a acusar la cadena pública de comportar-se com un partit polític. "Crec que RTVE perdrà les eleccions. Espero que l'endemà dimiteixin els dirigents d'aquest partit, com es fa en tots els partits quan perden les eleccions a les quals es presenten", va assegurar a través d'una piulada, molt dura contra TVE: "És millor no anar-hi. Jo ni la veig ni hi vaig", va sentenciar.

Xabier Fortes, encarregat de conduir el debat a tres i molt aplaudit pel seu paper com a moderador al debat a set, li va respondre des del seu programa al canal 24h: "No crec que sigui molt recomanable per a un polític no veure una televisió amb la transcendència de TVE. No som cap partit polític. Som una televisió pública, de professionals, de periodistes".

El de la pública també va aprofitar el seu parlament per aplaudir la feina de la seva companya del matinal de La 1 que va deixar en evidència les mentides de Feijóo: "A vegades l'encertem, i a vegades ens equivoquem. Avui en concret, la nostra Silvia Intxaurrondo ha fet el que ha de fer un periodista: un polític ha dit dades falses i ella els hi ha rebatut amb absoluta serenitat".

Com va quedar palès, una cosa és t'entrevisti Pablo Motos o Ana Rosa; i l'altra, que ho faci una professional independent amb tota la informació. Potser per aquest motiu, la de Telecinco ha aparegut aquest dijous més desfermada que mai amb dures crítiques al debat de TVE. "Quin debat?", s'ha preguntat. "No es va moure ni un sol vot. Si de cas un 1 o 2 diputats del PSOE a Sumar. Pedro i Yolanda eren una parelleta ensenyant les fotos al cosí Abascal espatllat de tant sucre", ha afegit.

S'imaginen que això ho hagués dit una presentadora de TV3? Però és clar, com que Telecinco és una cadena privada, la JEC seguirà retirant les estelades de les rotondes dels municipis catalans. Ara posem espelmes perquè TVE no es converteixi una altra vegada en Telemadrid II.

ETIQUETES:

Deixa un comentari