BROMA

Albert Pla la diu grossa sobre Sánchez i Feijóo al "Col·lapse" d'Ustrell: "Aquesta no me l'esperava"

El cantautor va aparèixer amb un esparadrap a la boca ironitzant sobre la manca de llibertat que pateix Espanya

Albert Pla a "Col·lapse"

El darrer Col·lapse de Ricard Ustrell a TV3 va comptar amb la visita del sempre irònic i incisiu Albert Pla. El cantautor va aparèixer amb un esparadrap tapant-se la boca i repartint exemplars de la revista Cavall Fort després de la censura de l'Ajuntament de Borriana.

"Aquesta no me l'esperava!", va dir-li Ustrell, en veure al seu convidat assegut al sofà amb l'esparadrap i en ple atac de riure. "Deixem-ho així que avui és la jornada de reflexió!", va afegir pocs segons després. Després d'això, Ustrell li va preguntar a Pla si aniria a votar. "No! No fotis", li va respondre ell. El de TV3 va insistir preguntat-li amb qui preferiria sortir de festa, si amb Pedro Sánchez i Alberto Núñez Feijóo.

Però la resposta del cantautor va anar massa enllà: "Els hi dones burundanga, els dones pel cul, els tires als porcs i l'endemà quan es despertin que es pensin que els ha donat pel cul un porc". "Home Albert!, això… no, això, no", va puntualitzar ràpidament Ustrell.

Durant la conversa, Pla també va criticar la censura i la manca llibertat d'expressió que pateix Espanya: "Estem en un món on no passa res. Et van fent callar la boca i clar, surt la Juana Dolores al 324 i diu 'me cago en Dio'' i tothom la pren per una boja". "Per fi una persona que diu coses", va assegurar.

ETIQUETES:

Deixa un comentari