ELECCIONS

Així serà la nit electoral del 23J a TV3 amb un nou escenari gràfic virtual

Toni Cruanyes, Ariadna Oltra, Pere Bosch i Raquel Sans conduiran el programa especial des d'un plató virtual que reproduirà el Congrés dels Diputats

Grafisme virtual de les municipals del maig a TV3

Aquest diumenge, 23 de juliol, TV3 tornarà a fer un gran desplegament de mitjans per seguir els resultats de les eleccions a les Corts espanyoles. Amb un format innovador i un nou gran escenari gràfic per a la nit electoral televisiva, que situarà els resultats en una reproducció virtual realista del Congrés dels Diputats.

La programació especial arrencarà a les 8.00 del matí amb "E23: Les votacions", que seguirà l'inici de la jornada, amb l'obertura dels col·legis electorals, les primeres dades de participació i les votacions dels principals candidats. A les 14.30, s'emetrà una edició especial del TN Migdia, amb Ramon Pellicer i Cristina Riba.

Quatre presentadors i el clàssic sondeig

La informació sobre les eleccions tornarà a les 17.30, en emissió simultània a TV3 amb "E23: Avanç informatiu", que farà una actualització del desenvolupament de la jornada i de les dades de participació. A les 18.30, començarà l'especial electoral, que presentaran Toni Cruanyes, Ariadna Oltra, Pere Bosch i Raquel Sans.

Després d'engegar amb "E23: El compte enrere", arribaran els primers pronòstics de la jornada amb "E23: El sondeig", que a les 20.00 farà públiques les dades d'una enquesta pròpia per a Catalunya Ràdio i TV3, amb els resultats a Catalunya i Espanya.

Raquel Sans descobrirà el sondeig de TV3

L'escenari d'aquesta nit electoral on es podran seguir els resultats, les reaccions i l'anàlisi amb els protagonistes tornarà a ser en un plató híbrid, amb una part real i una de virtual. Les dades es representaran en un nou gran escenari gràfic, amb una reproducció virtual realista del Congrés dels Diputats per dins i per fora, i seran comentades en una taula d'analistes renovada, formada per una dotzena de periodistes i politòlegs.

Toni Cruanyes explicarà els resultats

Ricard Ustrell s'estrena a Catalunya Ràdio

El programa especial de les eleccions generals a Catalunya Ràdio començarà a les 19.00, encapçalat per Ricard Ustrell, que s'estrenarà a l'emissora abans de la seva estrena al capdavant d'El matí de Catalunya Ràdio a partir del 4 de setembre. El presentador conduirà el programa especial al costat del periodista Joan Botta.

Amb aquest especial eleccions, Ricard Ustrell tornarà a presentar un programa a Catalunya Ràdio per primera vegada des del 2018, després d'haver estat al capdavant d'El Suplement durant tres temporades. Així doncs, el 23J serà el primer duel entre Ustrell i Jordi Basté, que tornarà a presentar l'especial a RAC1, abans de disputar-se els matins a partir del setembre.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

 1. Josep

  També podreu segur les eleccions generals a les diferentes televisions locals que hi ha repartides per tot Catalunya ja sigui a través de la TDT, per streaming a la web de cada canal de televisió a la Xarxa més.

  El 9 TV | 21:00
  Televisió del Ripollès | 22:29
  Televisió de Badalona | 22:30
  Canal 10 Empordà | 22:30
  Canal Taronja Anoia | 22:30
  Canal 21 Ebre | 22:30
  TVMataró 22:30
  TVSabadell-Vallès | 22:30
  Beteve | 22:30
  Cugat Media | 22:30
  Penedès TV | 22:30
  Canal Reus TV | 22:30
  VOTV | 22:30
  TAC12 | 22:30
  Lleida TV | 22:30
  Televisió de l'Hospitalet | 22:30
  TV Costa Brava | 22:30
  Canal Blau | 22:30
  Olot TV | 22:30
  Canal Terres de l'Ebre | 22:30
  etv | 22:30

Deixa un comentari